Setari Cookie-uri

Vara asta se poarta machiajul boem

Machiajul boem este alegerea perfecta pentru ritualul de infrumusetare estival!

Machiajul boem emana un aer exotic, plin de prospetime. Adauga un plus de intensitate privirii si cuprinde o gama cromatica in nuante calde cu accente sidefate. Acest tip de make-up se potriveste perfect in sezonul cald, deoarece evidentiaza subtil pielea bronzata.

In timpul zilei alege farduri bronze si seara adauga ochilor un plus de expresivitate cu ajutorul unor culori metalice. Contureaza pleoapa superioara cu un dermatograf sidefat si foloseste gene false. Pentru ochii caprui se potrivesc nuantele de verde sau albastru, in timp ce ochii verzi sau albastri sunt avantajati de violet, auriu sau argintiu.

Uite cum poti sa realizezi o varianta mai soft a machiajului boem de zi. Seara, apeleaza la combinatii pastelate, perfecte pentru orice ocazie speciala.

Pasul 1: obtine o baza soft

Curata foarte bine tenul si aplica o cantitate potrivita de crema hidratanta. Mascheaza cearcanele cu un corector si foloseste un fond de ten lichid pe baza de apa cu o putere de acoperire mai mare.

Citește și:

Pasul 2: machiajul ochilor trebuie sa fie consistent

Cu un dermatograf maro deschis deseneaza cateva tuse pe pleoapa superioara, apoi intinde foarte bine produsul cu o pensula ascutita. Peste baza aplica o cantitate medie de fard sidefat care va conferi pleoapelor o stralucire metalica, apoi contureaza ochii cu un creion negru.

In cazul unui machiaj de seara traseaza o linie mai groasa pe marginea pleoapei superioare. Doua, trei straturi de mascara sunt suficiente pentru gene lungi si expresive. Finalizeaza machiajul ochilor cu sprancenele care trebuie sa fie conturate atent.

Pasul 3: accente de efect

Cand folosesti cosmetice inchise trebuie sa retusezi machiajul fetei, in special zona cearcanelor si a pometilor. Asadar, sub ochi pune cateva puncte de corector deschis si tamponeaza-le discret. Evidentiaza linia pometilor cu un blush bronze; inspre tample ar fi perfecta o textura sidefata, care va adauga fetei un aspect luminos.

Citește și:

Coloreaza buzele cu un ruj nude si adauga un strat transparent de gloss. Pentru mai multe detalii, vizualizeaza clipul de mai jos:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.