Setari Cookie-uri

Advertorial (P) PERSPIREX - Solutia pe care te poti baza cu incredere!

Odata cu lansarea Perspirex in Romania, exista acum pe piata un antiperspirant revolutionar recomandat in cazurile de hiperhidroza (transpiratie excesiva), transpiratie ocazionala (cauzata de stres, emotii puternice) si miros neplacut. Perspirex te scapa de grija transpiratiei timp de 5 zile fericite, in care poti purta relaxata toate rochiile de matase, camasile preferate si bluzele pastel din dressing.

Perspirex este un antiperspirant din categoria premium ce nu contine coloranti, conservanti artificiali, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic ca asigura cea mai buna protectie impotriva transpiratiei si mirosului neplacut. O singura aplicare de Perspirex ofera protectie de 3 pana la 5 zile. Perspirex este un produs unisex.

Cum functioneaza Perspirex?

Eficienta produsului este obtinuta prin combinatia brevetata a celor trei elemente: clorura de aluminiu, baza de alcool si lactat de aluminiu. Formula Perspirex este patentata prin urmare, este unicul antiperspirant disponibil pe piata care poate utiliza acest sistem unic. Perspirex reactioneaza cu apa din glandele sudoripare si formeaza o pelicula din keratina care sigileaza glanda sudoripara si o determina sa devina latenta. In comparatie cu antiperspirantele care au ca baza apa si au efect de durata redusa, formula Perspirex continua sa functioneze pe timp indelungat.

Pentru un efect maxim, Perspirex trebuie aplicat in mod corect: se aplica numai seara inainte de culcare cand gladele sudoripare sunt mai putin active, pe pielea complet uscata si neiritata ( la 48 de ore de la epilat sau ras ). Dimineata se clateste cu apa si sapun si nu se reaplica. Sunt suficiente 2 sau 3 aplicari saptamanale pentru a te simti uscat si a evita petele inestetice si stanjenitoare de pe haine.

Perspirex are eficienta pe termen lung, este practic, usor de utilizat, confortabil iar un singur flacon iti este suficient pentru pana la 6 luni, prin urmare si econom.

In Romania Perspirex se comercializeaza in lanturile de farmacii si in farmaciile independente si se poate comanda online pe www.perspirex.ro la un pret de 58,9 lei.


Kudika
28 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.