Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Meritam tot ce e mai bun de la viata

Miki Puran este o persoana care pune pasiune si culoare in tot ceea ce face. Creeaza machiaje pentru scena, podium si pagini de revista. Este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai promitatori make-up artisti din Romania, care surprinde mereu prin imaginatie si talent.

1. Dintre machiaje de zi, de seara, de podium, care este preferatul tau si de ce iti place sa-l lucrezi?

Atat machiajul natural, care nu este atat de simplu pe cat pare, cat si machiajul de podium, care de multe ori este mai complicat, imi ofera o satisfactie maxima. Daca la machiajele naturale scopul meu este acela de a evidentia trasaturile frumoase ale fizionomiei, aplicand cat mai putin machiaj, la cele de podium simt ca mi se dezvolta mai mult creativitatea si libertatea de exprimare artistica. Prin urmare, pot spune ca apreciez mai mult experienta pe care mi-o ofera un machiaj de podium.

2. Un machiaj reusit mai degraba estompeaza defecte sau evidentiaza trasaturile celei care il poarta?
Un machiaj cu adevarat reusit corecteaza la nivel subtil tot ce nu este intr-un echilibru de forma sau culoare. Plecand de la proportiile ideale ale lui Leonardo da Vinci, pana la teoria culorilor, un machiaj bun reuseste, tinand cont de aceste principii, sa scoata tot ce este frumos si armonios in evidenta, el in planul doi. Un machiaj care nu tine cont de aceste lucruri este, in opinia mea, incomplet si lipsit de vitalitate.

3. Care ar fi cele mai simple trucuri de machiaj pe care orice femeie si le poate aplica in 15 minute, dimineata, in oglinda?

Pentru un machiaj rapid de dimineata recomand, in primul rand, o buna hidratare si nutritie a tenului. Un alt truc minunat este aplicarea pe intreaga fata a unui iluminator care uniformizeaza culoarea tenului si ii reda prospetimea si stralucirea naturala. Un praf de pudra libera este nemaipomenit pentru a face machiajul sa dureze. In final se aplica un gloss sau un ruj mat, intr-o culoare naturala si, cel
mai important, mascara. Mie imi place foarte mult efectul pe care il ofera curler-ul de gene, mai ales pentru acele persoane care au genele scurte si drepte. Doua straturi succesive de mascara aplicate ulterior vor oferi o stralucire minunata ochilor.

4. Care sunt avantajele unui ten hidratat constant?

Un ten hidratat si ingrijit constant, atat din interior, cat si din exterior, radiaza sanatate, frumusete si tinerete. Este mult mai important sa previi aparitia ridurilor decat sa le combati atunci cand ele sunt demult aparute. Aceasta hidratare este de fapt un pas foarte simplu si implica doar respect si iubire de sine. Tot la acest capitol vreau sa amintesc de minunatele masti din fructe, care realmente fac minuni, si de consumul constant al apei care sustine din interior toate procesele exterioare aplicate pielii.

5. Care este ritualul tau zilnic de ingrijire si infrumusetare?

Eu ma ghidez dupa ideea ca meritam tot ce e mai bun de la viata, asa ca transpun acest principiu si la capitolul ingrijirii personale. Trebuie sa spun ca iubesc ritualurile de frumusete. Dimineata imi place sa-mi inviorez tenul cu apa rece, apoi sa-mi aplic creme si serumuri de hidratare. De asemenea, tin mult si la hidratare mainilor mele si sunt foarte atenta la compozitia cremelor pe care le achizitionez. Acord aceeasi importanta si ingredientelor din produsele de uz casnic, precum cele de curatenie. De aceea, m-am bucurat cand am descoperit Fairy DermaProtect. Aceasta noua formula a fost dezvoltata in colaborare cu experti dermatologi si reuseste sa asigure un nivel normal de hidratare a pielii chiar in timpul spalarii vaselor. La final, mainile mele sunt moi si catifelate datorita lui Fairy DermaProtect, iar bucataria e invadata de parfumuri exotice de: Aloe Vera & Coconut, Water Lilly & Joboba si Silk & Orchid.

Vino alaturi de noi pe pagina de Facebook.


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.