Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Noi iti oferim culorile, TU aduci primavara cu un suras

Pentru ca noile tendinte in make-up sunt inspirate de culorile florilor de primavara, te provocam sa aduci pe chipul tau nuantele lor pastelate. Un fard de pleoape de culoarea liliacului sau un ruj pal in nuantele bujorilor te vor ajuta sa reinventezi frumusetea acestui sezon, avand de fiecare data un machiaj impecabil.

Un machiaj natural, de zi, care sa iti evidentieze trasaturile, poate aduce pe chipul tau un strop din magia noului anotimp. Incepe machiajul cu o baza discreta, un strat subtire de fond de ten AVON Calming Effects aplicat pe tenul curat si contureaza-ti usor pometii cu ajutorul perlelor bronzante Avon Glow. Pentru machiajul ochilor, alege nuantele naturale din paleta Mocha Latte, Avon True Colour Eyeshadow Quad, si defineste-ti privirea aplicand o dunga pe pleoapa superioara cu creionul gel eyeliner Super Shock (nuanta Raw Plum). Completeaza look-ul cu o culoare deschisa pentru buze, asa cum este nuanta Enduring Sable a rujului AVON Ultra Colour, asterne pe acestea cel mai dulce suras si bucura-te de zilele de primavara. Secretul pentru ca machiajul sa isi mentina aspectul pe tot parcursul zilei sta intr-o pulverizare cu spray-ul pentru fixare AVON Makeup Setting.

Primavara aceasta, cucereste-i pe toti cei din jur cu un zambet. Indrazneste sa porti o nuanta intensa de ruj si lasa-ti buzele pline de stralucire si senzualitate sa iti puna in evidenta frumusetea. Pentru un efect irezistibil, iti recomandam nuanta Scarlet Siren a rujului AVON Ultra Colour. Ai grija ca buzele tale sa fie hidratrate inainte de aplicarea rujului si poti fi sigura ca nuanta acestuia va ramane pe buzele tale pe tot parcursul zilei. Pentru ca vedeta acestui look este zambetul tau irezistibil, pastreaza un aspect cat mai natural pentru restul chipului. Foloseste o cantitate mica de fond de ten Calming Effects, aplicata usor pe toata suprafata fetei si un strop de corector pentru a ascunde micile imperfectiuni.

Lasa-te inspirata de energia pe care zilele de primavara o aduc si joaca-te cu culorile produselor AVON pentru a obtine un machiaj indraznet, de tip smokey eyes. Foloseste eyelinerul negru Super Shock pentru a-ti contura privirea, aplicand cate o linie pe pleoape, atat pe cele superioare, cat si pe cele inferioare. Continua prin aplicarea nuantelor de verde si auriu ale fardurilor True Color Quad, Metal Eyes si Emerald Cut, distribuind usor culoarea catre exterior. Ai grija ca sprancenele tale sa fie perfect definite pentru un efect garantat, iar ceara si pudra intr-o nuanta potrivita sunt cel mai bun truc pentru a le fixa si contura. Pentru buze iti recomandam culoarea Perfect Red a rujului Ultra Color care, in contrast cu tenul nude si pometii usor conturati, iti va evidentia zambetul seducator.

Fotograf: Alex Galmeanu

Machiaj: Carmen Dinca, make-up artist AVON

Coafura: Stefan Ungureanu

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.