Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Crema hidratanta sau nutritiva? Care e alegerea potrivita pentru sezonul de vara?

Mare, soare si vacanta! Lucrurile pe care le asteptam cu nerabadare vara aceasta. Dar la fel ca si corpul nostru, tenul este compus in mare parte din apa, iar sub soarele arzator al verii devine mai insetat ca niciodata! O simpla crema hidratanta nu e de ajuns! E nevoie de una care pe langa hidratarea atat de necesara, aduce un plus de nutrienti si protectie.

Cand este expus la soare pentru o perioada indelungata, tenul poate resimti anumite senzatii: disconfort, senzatie de "piele care tine", sensibilitate, roseata, usturime, iritatii si intepaturi. Astfel, pielea devine uscata, aspra si poate chiar sa imbatraneasca prematur.

Crema hidratanta ajuta la restabilirea apei din tesut , dar nu o mentine acolo. In schimb, crema nutritiva formeaza o bariera protectoare pe suprafata pielii care ajuta la mentinerea unui nivel optimum de hidratare si vine cu un plus de substante nutritive care asigura regenerarea tenului.

Insa nu e usor sa gasesti o crema nutritiva care sa aiba efectele dorite fara sa nu incarce tenul, mai ales pe timpul verii! Nutrigold Silk de la L’Oreal Paris, cu o textura lejera, e o crema ultra-nutritiva cu uleiuri pretioase si iasmonie alba. Nutrigold Silk reduce instant deshidratarea pielii, o reintareste si o protejeaza de factorii externi (ex. poluare, praf). Uleiurile pretioase ajuta la mentinerea echilibrului de lipide din piele , il hraneste intens si previne deshidratarea lui. Iasomnia alba stimuleaza pielea, ii restabileste structura in profunzime si o consolideaza din interior. Dupa 4 saptamani de folosire, pielea este hranita, neteda si catifelata.

Nutrigold Silk pentru un ten care va straluci sub soarele verii!


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.