Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase tunsori pentru parul scurt

Daca vrei sa incerci un look nou, noi iti recomandam sa descoperi care sunt tunsorile la moda pentru parul scurt. Inspira-te din aceasta colectie de tunsori pentru parul scurt!

Parul scurt te ajuta sa iti pui in valoare trasaturile delicate ale gatului si ale umerilor care de multe ori raman neobservate. Intr-adevar, ca sa atragi atentia asupra acestor trasaturi iti poti prinde parul in coada in cazul in care e lung, insa iti ia prea mult timp. Acesta este un alt avantaj al parului scurt: este usor de intretinut si daca te grabesti il poti aranja repede fara prea mult efort.

Tunsori par scurt: Bob cu onduleuri

Bob cu onduleuri

Foto: Bob onduleuri, Shutterstock

In aceasta toamna se poarta bobul cu un aer boem dat de bucle usor lasate. Stilul sau elegant si simplu iti da o infatisare delicata si feminina care este potrivita atat pentru petreceri cat si pentru plimbarile prin parc. In cazul in care parul tau este subtire si nu atat de des pe cat ai vrea, aceasta coafura ti se va potrivi de minune datorita onduleurilor lejere care iti dau volum.

Citește și:

Cum sa obtii acest look? Simplu! Nu ai nevoie decat de spuma de par, o perie si un ondulator. Dupa ce ti-ai pieptanat parul si l-ai dat cu spuma astepti sa se usuce, urmand sa folosesti ondulatorul pe suvite fara a rasuci foarte strans. Apoi ravasesti buclele cu degetele pentru ca parul tau sa para mai des si sa capete un aspect rebel. Dupa ce termini de ondulat parul, poti incerca si sa iti prinzi suvitele cu un ac de par sis a vezi care coafura te avantajeaza mai mult.

Coafura este ideala pentru toate tipurile de fete, avantajul sau fiind faptul ca parul nu trebuie sa fie aranjat perfect. Daca ai un breton gros ti-l poti prinde cu o clama sau il poti lasa pe frunte. In cazul in care ai un breton mai lung, il poti ondula la varfuri.

Stilul pixie

Femeie par scurt

Foto interior si prima pagina: Femeie par scurt, Shutterstock

Stilului pixie ii este specific parul tuns scurt la spate si pe parti, fiind lasat mai lung in crestet pentru a putea fi aranjat. Inainte de a lua decizia de a a-ti tunde parul in stilul pixie este important sa iei in considerare avantajele dar si dezavantajele pe care le implica aceasta tunsoare. In primul rand, coafura pixie nu presupune mult efort din partea ta in ceea ce priveste stilizarea parului. Este chiar foarte usor de intretinut si nu iti ia mult timp sa il aranjezi. Poti sa folosesti un gel pentru a aranja suvitele rebele si foehn-ul pentru a-i da mai mult volum. Sa te astepti ca ceilalti sa te surpinda cu complimente privind noul tau aspect caci coafura te poate intineri si iti poate pune in evidenta trasaturile fetei care pana acum nu erau observate de cei din jur.

Citește și:

Cu toate acestea, daca vrei sa iti mentii look-ul pixie trebuie sa te duci la coafor destul de des pentru ca parul va creste repede. Daca parul este lasat sa creasca mai mult, acesta va capata un aspect neplacut. Un alt dezavantaj ar fi faptul ca nu prea ai multe feluri in care sa iti aranjezi parul. De aceea s-ar putea sa te plictisesti mai repede de coafura ta si sa iti para rau intr-un final ca te-ai tuns scurt.

Tunsori par scurt: Bob asimetric

Bob asimetric

Foto: Bob asimetric, Shutterstock

Exista foarte multe de tipuri de bob asimetric, asa ca ai de unde alege cu incredere atunci cand ai nevoie de o schimbare de look. Bobul asimetric a devenit din ce in ce mai popular in lumea modei. Recunoscuta pentru stilul sau indraznet dar sexy in acelasi timp, aceasta coafura este perfecta pentru persoanele care au parul des si vor sa le reduca din volum, dar si pentru cele care au parul subtire. Coafura iti permite sa te joci cu parul tau cum vrei, datorita portiunii mai lungi de par care poate fi aranjata dupa cum iti place. Daca vrei sa iti lasi un breton, trebuie sa ai grija la machiajul ochilor deoarece accentul va cadea pe ei. Vei fi incantata de tunsoarea asimetrica daca iti doresti sa ascunzi anumite defecte ale fetei. Coafura pune in evidenta frumustea pometilor tai, ascunzand nasul mai proeminent.

Citește și:

Este important ca inainte de a te tunde in stilul asimetric sa te consulti cu stilistul in privinta diferentelor dintre treptele parului. Daca treptele sunt prea mari, ii va fi mai greu stilistului sa le corecteze in cazul in care nu esti multumita de tunsoare.

Citeste si Tunsori bob scurt

Bob filat "cu gherute"

Femeie par scurt

Foto: Femeie par scurt, Shutterstock

Vei fi surprinsa de cat de bine iti va sta cu aceasta coafura daca ai fata rotunda. Datorita faptului ca la spate parul este tuns mai scurt, parul tau va capata volum. Lungimile diferite ale parului filat iti vor acoperi conturul fetei astfel incat fata va parea mai mica.
De asemenea, chiar si persoanele care au fata patrata sunt avantajate de aceasta tunsoare. Linia maxilarului tau proeminent este incadrata de catre bretonul oblic care ascunde unghiurile fetei. Trebuie sa ai grija ca parul sa nu fie tuns prea scurt in cazul in care ai fata patrata caci altfel coafura nu va face decat sa accentueze si mai mult forma fetei tale.

Citește și:

Coafura este potrivita pentru orice fel de ocazie, fie ca te duci la serviciu, fie ca iesi noaptea intr-un club cu prietenii. In cazul in care te plictisesti de tunsoare, prinde-l cu niste clamite. Cu ceasta tunsoare moderna merg si cateva suvite care sa iti accentueze si mai mult eleganta coafurii.

Citeste si Coafuri office

Tunsoarea tomboy

Femeie par scurt

Foto: Femeie par scurt, Shutterstock

Persoanele care doresc sa isi contureze latura lor mai nonconformista pot incerca tunsoarea tomboy. Este adevarat ca iti trebuie ceva curaj pentru a alege aceasta tunsoare, dar de ce sa nu te surprinzi singura cu ajutorul unei tunsori mai rebele? Coafura iti va da cu siguranta un look baietesc dar va fi si sexy in acelasi timp. Unul dintre cele mai mari avantaje ale tunsorii este faptul ca poate fi adaptata in functie de trasaturile tale astfel incat sa nu iti accentueze defectele.

Citește și:

Tunsoarea iti pune la dispozitie o varietate mare de moduri in care sa iti aranjezi parul. De exemplu, poti obtine un aspect usor androgin dandu-l pe spate si folosind gelul sau daca vrei sa pari mai masculina fara a risca sa iti pierzi din delicatete, poti sa iti creezi o creasta rebela. In cazul in care vrei sa atragi si mai multa atentie, iti recomandam tunsoarea de tip castron cu breton drept potrivit pentru persoanele care au fata ovala sau patrata, sau cu breton lateral ideal pentru fetele in forma de inima sau rotunde.

Citeste si 10 Coafuri de mireasa romantice - in trend de toamna

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.