Setari Cookie-uri

Tendinte 2015 in frumusete: cum vom arata in noul an

Trendurile in frumusete se schimba de la an la an, iar 2015 nu face exceptie, venind cu noi surse de inspiratie.

Nu spune nimeni ca trebuie sa devenim obsedate de tendinte si sa ne ghidam viata doar dupa ele, indiferent daca ni se potrivesc sau nu. Trebuie sa invatam sa avem grija de noi si sa ne cream un stil propriu in functie de personalitate si de imaginea pe care vrem sa o oferim. Bineinteles, nu putem face acest lucru daca nu suntem la curent cu trendurile si nu invatam de la experti in domeniu. Am pregatit pentru voi o lista cu cateva dintre cele mai importante tendinte in frumusete 2015.

tendinte 2015
Foto: coada de cal, Shutterstock

Cele mai hot tendinte 2015 in frumusete

Tendinte 2015 coafuri: Ponnytail (Coada de cal)

Una dintre cele mai simple coafuri din lume va fi si cea mai cautata in noul an. Usor de facut, poate ascunde parul gras si este secretul pentru a parea mai tanara, oferind fetei un aspect de lifting. Aceasta coafura iti dau un are cool, proaspat si totodata glamour, punandu-ti in evidenta trasaturile. Kate Moss, Gwyneth Paltrow si Sandra Bullock se numara printre adeptele acestui trend simplu si elegant. Pentru a avea un look si mai sexy ofera putin volum parului in fata, fara a-l lipi de cap sau fa-ti o carare pe mijloc.

Citește și:

Machiaj: ochi de pisica reinterpretati

Ascute-ti creionul dermatograf deoarece graficele indraznete si expresive in jurul ochilor sunt din nou in trend. Cleopatra, Marilyn Monroe si Brigitte Bardot au fost adeptele ochiului de pisica, iar in 2015 acesta va fi utilizat pe scara larga, atat pentru machiajul de seara, cat si pentru cel de zi. Traseaza doar jumatate jumatate de linie pe pleoapa superioara, apoi fa acelasi lucru si pe pleoapa inferioara.

machiaj 2015
Foto: ochi de pisica machiaj, Shutterstock

Tendinte 2015: Sprancene mari

Sprancenele sunt extrem de importante pentru fizionomia fetei si au puterea de a-ti transforma foarte mult aspectul. In anul care tocmai a inceput se poarta sprancenele mari, groase si foarte bine definite. Renunta la sprancenele subtiri si curbate exagerat, iar in cazul in care va cresc mai greu, folositi un creion special sau un fard mat.

tendinte 2015
Sursa foto: Guliver / Splash News

Citește și:

Gene lungi si negre

Printre cele mai in voga tendinte 2015 pe frumusete se afla si genele foarte bine definite. Se poarte cele lungi, negre si scoase in evidenta mai mult ca oricand. Prada, YSL sau Gucci au adoptat deja legendarul aspect Twiggy, al anilor 60. Fardurile de obraz si ochi trebuie sa fie discrete si naturale punandu-se accent pe dramatismul privirii. Folositi rimelul atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

tendinte 2015
Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.