Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Vineri fii senzationala!

Care e look-ul tau de vinerea asta? Cum ar fi sa poti purta machiajul, coafura, hainele si pantofii preferati?



Casual Friday is so passé! Iti propunem Sensational Friday in schimb! Fa din fiecare final de saptamana momentul in care atragi toate privirile. Renunta la machiajul banal si la tinutele monotone din timpul saptamanii si afiseaza un look care sa te reprezinte!

Sensational Friday e pentru femeile cu personalitate. Stim ca arati senzational cand te simti senzational. Si atunci, de ce sa te limitezi doar la balsam de buze, cand rujul rosu ti se potriveste asa de bine? De ce ai alege sa porti jeansi, daca rochia care iti pune in valoare frumusetea e abandonata in dulap? Si de ce sa nu porti mai des pantofii in care te simti atat de feminina? Inlocuieste look-ul casual de vineri cu unul senzational!

Maybelline New York prezinta Sensational Friday, deoarece Casual Friday nu te reprezinta. Arata senzational, simte-te senzational! Intra pe www.sensationalfriday.ro si incarca o poza cu look-ul tau de vinerea asta, sau posteaz-o pe Instagram cu #SensationalFriday si poti castiga premii senzationale.

Cum au reactionat companiile la Sensational Friday?

Tutorial Diana Ionescu – Cum sa obtii un look senzational?

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.