Setari Cookie-uri

Mai frumoasa instant: Tehnologia antirid

Sfaturi simple si eficiente pentru a scapa de riduri.

Exista numeroase tratamente antirid pe care medicii specialisti ni le recomanda; insa, pe langa faptul ca sunt destul de costisitoare, sunt multe femei care aleg sa nu le faca deoarece nu isi doresc sa recurga la operatiile estetice sau interventiile cu diverse substante.

Asadar, ce este de facut? Din fericire, putem reduce liniile fine si chiar si ridurile cu cateva remedii pe care le putem incerca acasa.

1. Folosirea uleiului din seminte de struguri

Uleiul din seminte de struguri are proprietati nutritive si ajuta la hidratarea tenului. Este foarte eficient in intretinerea pielii sensibile din jurul ochilor si poate ascunde chiar si cicatrici. Acest produs natural contine antioxidanti precum proantocianidine, care intineresc epiderma si combat ridurile.

Sfat: specialistii recomanda folosirea unui ulei din seminte de struguri presat la rece si de calitate superioara.

Citește și:

2. Vitamina E nu trebuie sa lipseasca din trusa de cosmetice

Vitamina E poate fi folosita nu doar de persoanele cu riduri, ci si de catre femeile care vor sa previna aparitia ridurilor. Acest supliment hidrateaza foarte bine pana si cea mai uscata piele, patrunzand in toate straturile pielii.

Cum se aplica: in fiecare seara, inainte de culcare, se aplica lichidul unei capsule de vitamina E sub zona ochilor prin masaj foarte fin.

3. Stilul de viata este foarte important

Putem mentine sanatatea organismului si a pielii cu o alimentatie corespunzatoare: zilnic trebuie sa consumam fructe si legume, omega 3 (acizi grasi pe care le putem lua din pestele de apa rece sau din suplimentele farmaceutice).

Apa ajuta la hidratarea pielii, asa ca specialistii ne recomanda sa consumam cel putin doi litri de lichide pe zi.

De evitat: consumul de alcool si fumatul excesiv.

Citește și:

4. Machiajul poate face minuni

Un machiaj corect poate acoperi foarte bine ridurile, conteaza doar sa stim cum sa folosim produsele cosmetice.

Iata ordinea corecta: demachierea fetei, aplicarea bazei de machiaj, folosirea fondului de ten (acesta trebuie sa fie unul hidratant si cat mai lejer pentru a fi usor de intins), utilizarea anticercanului sub zona ochilor) si, cel mai important, pulverizarea apei termale pentru un machiaj de durata.

Important: fondul de ten mat nu este recomandat persoanelor cu riduri deoarece ajuta la evidentierea ridurilor si chiar ajunge sa imbatraneasca pielea.

foto prima pagina:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.