Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Craciun de la joyjoy.ro

Numai doua saptamani pana la Craciun si nu stii ce cadouri sa faci celor dragi? Sute de cadouri de facut, putine idei si cozi interminabile...Relaxeaza-te, avem cele mai utile sfaturi care te vor face sa pari ca un autentic Mos Craciun. In functie de persoana careia doresti sa-i oferi un dar de sarbatori, ideile pot fi din cele mai variate.

Advertorial

Coronitele decorative de Craciun sunt ideale pentru masa festiva sau pentru decorat usa de la intrare. Realizate din flori si fructe uscate, impodobite cu panglici fel de fel si conuri vor fi cu siguranta apreciate.

Ornamente pentru brad

Ce poate fi mai frumos de daruit in aceasta perioada decat decoratiunile pentru brad?!

Ingerasi din sticla, globulete din ceramica sau din lemn, decoratiuni handmade sau siraguri de margele vor fi utile celor care isi impodobesc bradul in Ajun de Craciun.

Fete de perna cu imprimeu de iarna, cu reni sau stelute, vor crea atmosfera specifica acestei perioade din an.

Ramele foto cu ingerasi sau fulgi de zapada, candelele in forma de brad sau diferite obiecte din ceramica pentru servit masa festiva de Craciun pot fi alte idei de care ar trebui sa tii cont.

Craciunul este perioada din an plina de pace si voie buna, timpul petrecerilor si cinelor cand se reuneste intreaga familie pentru a sarbatori. Fa o bucurie celor dragi si ofera-le in dar un mic cadou care sa le aminteasca de tine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.