Setari Cookie-uri

Ghidul spiridusului istet - editia 2015

Gasirea unui cadou care sa provoace o bucurie reala a devenit o misiune din ce in ce mai dificila in zilele noastre. Dilema apare atunci cand oamenii din jurul nostru au deja lucrurile pe care si le doresc, iar ceea ce a ramas pe wish-list-ul celor dragi este in afara bugetului tau.

Advertorial

In plus, adevarul este ca roata nu poate fi reinventata la nesfarsit. Daca iubitul are trei pulovere rosii cu anchior in sifonier si tot atatea pijamele cu imprimeu de Craciun, ai doar doua optiuni: schimba iubitul sau vino cu niste idei proaspete!
In cazul in care ai optat pentru a doua varianta, iata cateva indicatii desprinse din ghidul spiridusului istet – editia 2015.

1. Cadourile se fac din inima, nu de pe card

Pe mama ta o va misca mai mult sa primeasca un ruj in nuanta pe care o purta atunci cand tatal tau s-a indragostit de ea sau un parfum care sa ii aminteasca de un anume concediu decat cine stie ce obiect vestimentar care nu i se potriveste, nu are unde sa il poarte si pentru care tu vei plati pana la Paste.

2. Foloseste haine de sarbatoare pentru darurile tale
Desi se spune ca aparentele insala si, in multe cazuri, e perfect adevarat, un cadou daruit din inima nu este complet fara un ambalaj corespunzator. Degeaba ai luat un cadou pretios daca il daruiesti intr-o punga de plastic. Daca nu il imbraci in hainute de sarbatoare, vei irosi cel putin jumatate din magia acestui dar.

3. Daruieste o fapta buna. Va fi apreciata de doua ori
Un cadou simbolic poate topi cele mai pretentioase inimi. De exemplu, un produs din vanzarea caruia beneficiaza o campanie umanitara va fi un dar apreciat de oricine.
Cumparand un ursulet de plus Avon poti ajuta o femeie in lupta impotriva cancerului la san. Inscrie codul de pe ambalaj pe platforma www.doneazacuavon.ro si alege pe cine vrei sa ajuti. Valoarea codului de donatie este de 10 lei.

4. Arata ca iti pasa!
Fie ca pui toata atentia in confectionarea unui dar hand-made (ce zici de un borcan cu citate motivationale?) sau in ambalarea unui cadou pe care si-l dorea de multa vreme, important este sa arati ca iti pasa, ca ai pus dragoste si efort si te-ai gandit cu drag la destinatar. Dragostea este, in cele din urma, singurul ingredient magic din cadourile perfecte.


Kudika
23 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.