Setari Cookie-uri

Advertorial 3 trucuri pentru a cuceri cu eleganta jungla urbana!

Afla secretul femeilor invingatoare!

Advertorial

Personalitatea feminina a fost asemanata de multe ori cu felinele. Cel mai probabil aceasta asociere dateaza din Egiptul Antic, atunci cand acestea reprezentau o forma a zeitei Bastet, patroana spirituala a feminitatii, fertilitatii si maternitatii. De altfel, una dintre cele mai mari faradelegi era ranirea sau uciderea unei pisici.

Orasele moderne de astazi, cu strazile ca un labirint, pline de provocari si de batalii care trebuie castigate in fiecare zi sunt dominate de felina urbana, femeia sigura pe ea, mereu pregatita de actiune si gata sa castige orice cursa!

Felina urbana stie intotdeauna ce vrea si mai ales, cum sa obtina ceea ce isi doreste. Este curajoasa, sigura pe puterile sale, independenta pana in maduva oaselor si nu accepta jumatatile de masura. In spatele imaginii sale impecabile si a atitudinii de invigatoare, felina ascunde cateva secrete pe care te invitam sa le descoperi astazi si sa le pui in aplicare.

1. Felina are micile ei secrete de frumusete!

Se spune ca ochii sunt oglinda trupului si pot transmite mai multe mesaje decat cel mai complex discurs din lume. Tocmai de aceea, felina urbana isi pune in evidenta ochii cu ajutorul FELINE – 3 in 1 – Volum & Definire & ALUNGIRE de la L'Oreal. Mascara beneficiaza de o tehnologie unica datorita periuitei pentru evidentiere extremitati si definire.

Mai mult de atat, formula sa este innobilata cu uleiuri naturale si pigmenti de un negru intens. Astfel, imaginea de felina urbana va fi definita de cele mai alungite gene de pana acum pentru o privire de neuitat. Volumul provocator si definirea perfecta a genelor vor pune in evidenta ochii si iti vor da un plus de incredere la inceputul fiecarei zile. Afla toate detaliile despre secretele Felinei pe feline.lorealparis.ro!

2. Felina urbana se simte bine in pielea ei!

Calea spre aceasta reusita este acceptarea propriului trup, cu defecte cu calitati. In aceasta maniera, vei sti cum sa iti pui in evidenta atuurile, fara sa iti faci griji pentru micile defecte pe care, intre noi fie vorba, de multa ori le vezi doar tu.

La fel de important este sa te imbraci potrivit corpului tau, nu neaparat in pas cu trendurile. Moda e o doamna foarte capricioasa si foarte schimbatoare insa hainele care iti poarta amprena personala nu se vor demoda niciodata. Indrazneste sa iti exprimi personalitatea prin atitudine!

3. Nu iti subestima niciodata puterile!

Daca incepi fiecare batalie cu teama ca o vei pierde, cel mai probabil asa se va intampla. De aceea, in fiecare dimineata, atunci cand te privesti in oglinda si incepi o noua zi, fa-ti o lista cu toate calitatile tale si vei deveni astfel propria ta majoreta.

Nimic nu iti poate sta in cale atunci cand iti doresti ceva cu adevarat insa trebuie sa constientizezi faptul ca poti si meriti in fiecare zi mai mult. Invata sa accepti complimentele si, mai mult de atat, sa iti asumi meritele. Nu iti subestima niciodata puterile si scoate-l din vocabular pe „nu pot”. Felina urbana poate orice si va iesi invingatoare la finalul fiecarei zile!

Foto prima pagina IrinaOkuneva/ Shutterstock


Kudika
18 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.