Setari Cookie-uri

Cel mai vesel trend in nail art: Pom-Pom nails

Un nou trend in materie de unghii!

Un articol de Evelina Buciu - GETT'S Salons

nail art

Nu exista sezon in care sa nu avem macar un beauty trend care sa ne socheze. Este modul in care artistii creatori de trenduri se exprima si ne spun ca nu sunt aici doar pentru a crea trenduri bune de purtat, ci si trenduri spectaculoase, perfecte pentru reviste si show-uri excentrice.

Moda strazii in Coreea de Sud este caracterizata prin aducerea unor simboluri excentrice in street style. Parul in culori tipatoare este un must have, machiajul neon nu mai mira pe nimeni, hainele sunt parca desprinse din povesti cu supereroi. De aceea, acesta este locul unde s-a nascut si cea mai recenta tendinta in nail art - unghiile cu aplicatii din pompoane, destul de dificil de purtat, desigur! Dar care castiga detasat locul 1 in topul celor mai vesele trenduri ale primaverii.

Baza pentru a crea acest nail art trebuie sa fie obligatoriu o unghie lunga si rezistenta sau una aplicata din acryl sau gel, care este stantata si careia i se aplica in varf cate un accesoriu pufos.

Citește și:

modele pentru unghii

Daca il veti incerca sau nu ramane la latitudinea voastra. Oricum, nu lasati aceasta vara sa treaca fara a pune putina indrazneala pe unghii!

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.