Setari Cookie-uri

6 coafuri elegante pentru toamna iarna 2017

Produse de hair styling pentru bucle, impletituri, par vopsit, par drept

Cu fiecare sezon, apar noi si noi trenduri ce iti pot completa look-ul. Pentru a fi frumoasa, totul conteaza, de la imbracaminte la pantofi, de la genti la machiajul tau. De la hair-style pana la manichiura, de la accesorii si pana la bijuterii.

In ceea ce priveste coafurile pentru toamna/iarna, putem vorbi despre doua directii in care poti sa fii la moda: culoarea si felul in care parul este aranjat. Se poarta nuantele de blond natural – de la nisipiu, la blond-roscat, pana la platinat. Se poarta marourile, satenul natural facand furori. Se poarta brunetele – fara irizatii albastrui, verzui sau violet ori roscat. Se poarta ombre si se poarta radacinile crescute in tonuri contrastante – degradeuri sau de-a dreptul diferite ca nuanta. Acum ca am lamurit-o cum stau lucrurile in ceea ce priveste gama cromatica a podoabei tale capilare, hai sa stam de vorba despre cele mai chic coafuri elegante pe care sa le etalezi cu mandrie in toamna/iarna 2017:

Citește și:

1. Alege volumul si extra-volumul! Inspiratia anilor ’80 s-a simtit in platele purtate tapat sau cu bucle voluminoase pe catwalk-urile din Paris, Londra, New York, Milano.Pont: Obtii volum natural cu o perie de volum!

Perie pentru volum - 161,82 lei

2. Impletituri si intorsaturi de situatie si de coafura – la mare cautare! Cocurile sau cozile cu impletituri si suvite rasucite sunt stiluri ce pot acompania rochii de seara sau tinute office, la patru ace. Pont: Fixeaza suvitele cu o spuma usoara, lejera.

Spuma par - 47,5 lei

3. Creatorii de moda si implicit hair-stylist-ii si make-up-artistii lor si-au gasit inspiratie si in decada douazecista. Se poarta parul definit in valuri, lipite de cap, cu suvitele definite cu ceara, ca in anii ’20.

Ceara de par - 89 lei

4. Crezi ca o simpla coada la baza cefei, in stil pony tail nu poate fi eleganta? Fa-o eleganta si feminina cu ajutorul accesoriilor de par – o funda sau accesorii metalice.

Citește și:

Bentita de par - 25 lei

5. Cocurile de balerina – fie sus in crestet, fie la baza gatului – definite, perfect aranjate, suvita su suvita – sunt coafuri chic atat pentru un stil office, cat si unul de seara. Sau chiar de zi, daca preferi tinutele ladylike. Pont: adauga ceva fixativ pentru ca firele rebele sa ramana la locul lor.

Fixativ pentru finisare - 79, 9 lei

6. Joaca-te cu cararile – se poarta atat parul cu carare pe mijloc cat si cel pe o parte. Si joaca-te cu buclele – fie crete de tot, fie lejere, fluide, buclele pot fi o varianta eleganta de a-ti aranja podoaba capilara. Pont: Alege bigudiuri de calitate, din silicon sau plastic moale, cu care poti dormi linistita.

Bigudiuri - 9 lei

foto prima pagina: Sofia Zhuravetc, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.