Setari Cookie-uri

Advertorial Cum iti poti albi dintii acasa in 3 pasi simpli

Stim deja, ca indiferent de tinuta si machiajul aplicat, de culoarea hainelor sau a detaliilor, fie ca vorbim de ruj, pantofi, accesorii sau clasica rochita de purtat la petreceri si ocazii speciale, un zambet impecabil se potriveste intodeauna oricui. Si nu e cazul sa aplici tratamente costisitoare ca sa il obtii sau sa il intretii cat mai frumos. Cu produsele potrivite, o poti face chiar la tine acasa, astfel ca dintii tai se vor asorta cel mai bine perioada aceasta cu albul imaculat al zapezii.

Cu orice ocazie, rosul de pe buze creeaza un contrast ideal cu albul pur al dintilor. In plus, arata foarte bine, ca si orice chip care poarta un zambet. Asa ca, dincolo de orice accesoriu pe care te gandesti sa il porti zilele acestea, nu uita mai ales de zambet. Acesta este primul accesoriu pe care trebuie sa il obtii si de care sa te folosesti, indiferent de ocazie.

Pentru a-ti crea zambetul perfect, cu dinti stralucitori de un alb imaculat, ca al starurilor, nu e nevoie neaparat sa apelezi la tratamente scumpe si indelungate sau sa faci nenumarate vizite la dentist, contrar opiniei generale. Acum ai la dispozitie numeroase metode de albire profesionala si nu ma refer aici doar la mijloace traditionale sau la sfaturile din popor. Si nici la praf magic care sa ofere rezultatele peste noapte. Iti trebuie doar o solutie rapida si cu efect imediat, vizibil chiar in cateva zile.

Dar daca ti-as spune ca, in loc de acestea si de praful magic, ai acum la indemana un ingredient activ revolutionar, folosit chiar de catre medicii dentisti in procedeele de albire? Se numeste peroxid de hidrogen si te ajuta sa obtii dinti cu pana la 3 nuante mai albi, in numai 5 zile de utilizare constanta, chiar la tine acasa. Actioneaza prin indepartarea petelor profunde si reduce ingalbenirea produsa in timp. In plus, si mai important este faptul ca previne formarea de noi pete dentare.

Pe langa un efect de albire intensa si de lunga durata, obtinut in timp record, trebuie sa stii insa ca ai nevoie, totodata, de ceva care ofera in acelasi timp protectie impotriva cariilor si ajuta la reducerea tartrului. Pentru ca, pe langa frumusete, sanatatea trebuie sa fie mereu pe primul loc, iar o dantura sanatoasa nu poate sa fie, prin urmare, decat baza unui zambet frumos si cuceritor.

Acum, in plina iarna cu zapada alba, Colgate iti vine in intampinare in acest sens nu cu una, ci chiar cu 2 solutii pentru rezultate excelente in timp scurt. Pasta de dinti Colgate Max White Expert White cu peroxid de hidrogen si eficienta maxima nu doar in albul dintilor, dar si in protectia si sanatatea lor, face pereche excelenta cu periuta de dinti Colgate Max White Expert White - prima periuta de dinti cu creion de albire incorporat si, la fel, cu acelasi ingredient revolutionar utilizat deja de catre medicii dentisti.

Folosirea noului pachet de frumusete consta in trei etape simple: 1 - perierea cu pasta de dinti cu peroxid de hidrogen cu ajutorul periutei de dinti inedite cu peri de lustruire si insertii de cauciuc; 2 - folosirea creionului cu gel pentru albire direct pe dinti si 3 - zambetul larg si plin de incredere pentru a dezvalui albul stralucitor al unei danturi sanatoase.

Colgate Max White Expert White - pasta de dinti si periuta de dinti cu creion de albire

In doar trei pasi, in cateva zile, cu cele doua produse inovatoare de la Colgate contribui la un zambet alb stralucitor ce se va asorta cu orice stil vestimentar si va bate orice alta bijuterie pe care alegi sa o porti, indiferent de ocazie..
1,2,3… fii gata, zambeste!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.