Setari Cookie-uri

Gene pentru ochi de neuitat

Fiecare femeie si-a dorit macar o data in viata sa aiba acele gene lungi si dese care par sa invaluie ochiul in mister. Oare de cate ori nu te-ai gandit cat de cruda a fost mama natura cand a impartit astfel de gene unui barbat in timp ce tie ti-a dat o pereche de gene ce nu pot fi scoase in lume fara rimel?

Fiecare femeie si-a dorit macar o data in viata sa aiba acele gene lungi si dese care par sa invaluie ochiul in mister. Oare de cate ori nu te-ai gandit cat de cruda a fost mama natura cand a impartit astfel de gene unui barbat in timp ce tie ti-a dat o pereche de gene ce nu pot fi scoase in lume fara rimel?

Intr-adevar natura poate fi uneori nedrepta insa tehnica vine in ajutorul tau pentru a fi un pic mai aproape de acele gene perfecte care iti fac ochii de neuitat. Avand asta in minte, ti-am pregatit cateva sfaturi si tehnici pentru ca ochii tai sa fie cat mai frumosi.

1. Regula de aur a unor gene sanatoase e ca machiajul de peste zi trebuie intotdeauna indepartat inainte de culcare. Nu conteaza cat de obosita esti sau cat de tarziu e, acest pas nu se sare niciodata. Vei evita astfel nu doar infectii ale ochiului ci si ruperea sau caderea genelor. Foloseste un demachiant potrivit si curata ochiul cu miscari circulare si usoare. Apoi aplica o crema pentru ochi masand usor.

Tot pentru ingrijirea si frumusetea genelor poti incerca sa le masezi usor in fiecare seara cu ulei de ricin sau ulei de migdale (poti folosi o periuta veche de rimel pe care ai curatat-o in prealabil pentru a indeparta rimelul intarit). Vei observa ca genele tale vor arata mai lungi si mai groase. Poti incerca sa folosesti in acelasi fel si vaselina rectificata pentru uz cosmetic. Indiferent de produsul pe care il alegi din variantele de mai sus, dimineata indeparteaza-l in felul urmator. Umezeste un prosop moale in apa calda, pune-l pe ochi, lasa-l cateva minute iar apoi tamponeaza usor linia genelor.

2. Pentru a da volum genelor tale foloseste un rimel potrivit. Incearca sa te tii deoparte de produsele ieftine de care nu ai auzit niciodata si prefera sa achizitionezi unul dintr-o gama cunoscuta (chiar daca nu neaparat scumpa). Cand iti alegi rimelul incearca sa tii minte urmatorul lucru. O periuta potrivita pentru o aplicare usoara si corecta e mai mare in partea de mijloc si devine subtire spre varf (pentru a putea aplica rimel pe genele din colturile ochiului). De asemenea, perii acesteia nu trebuie sa fie foarte desi; niste peri putin mai rari iti vor diferentia genele ridicandu-le si aplicand rimel pe fiecare dintre ele .

De asemenea, e bine sa ai in trusa ta de cosmetice atat un rimel obisnuit cat si un rimel rezistent la apa pe care sa il folosesti in zilele ploioase sau zilele petrecute la mare. Avand in vedere ca se indeparteaza mai greu decat rimelul obisnuit creste riscul sa iti rupi sau sa iti smulgi o geana. Prin urmare nu folosi rimel rezistent la apa decat atunci cand e necesar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.