Setari Cookie-uri

Gene pentru ochi de neuitat

Fiecare femeie si-a dorit macar o data in viata sa aiba acele gene lungi si dese care par sa invaluie ochiul in mister. Oare de cate ori nu te-ai gandit cat de cruda a fost mama natura cand a impartit astfel de gene unui barbat in timp ce tie ti-a dat o pereche de gene ce nu pot fi scoase in lume fara rimel?

Daca genele tale au o culoare puternica atunci nu e nevoie sa aplici un rimel colorat, poti opta pentru un rimel transparent care iti va ridica genele si le va face lucioase. Poti fi sigura ca astfel rimelul nu se va intinde, curge sau aduna.

Dupa ce ai aplicat primul strat de rimel, periaza genele cu o periuta speciala sau cu o periuta de la un rimel mai vechi pe care ai curatat-o in prealabil. Vei indeparta astfel rimelul in plus. Daca e nevoia, poti aplica apoi inca un strat de rimel.

6. Tine minte ca rimelul nu se imprumuta niciodata deoarece exista un risc foarte mare de infectii. De asemenea, in cazul in care contactezi o infectie a ochiului trebuie sa renunti la machiaj pana dupa vindecare.

In final dorim sa iti dezvaluim un mic truc pentru a-ti pastra rimelul proaspat pentru mult timp: tine-l in frigider. Astfel isi va pastra pentru mai multa vreme consistenta initiala. Cand rimelul tau incepe sa se intareasca si sa formeze cocoloase atunci e timpul sa il arunci. Daca si-a pierdut calitatile initiale va deveni nu doar mai greu de aplicat dar si potential periculos pentru sanatatea genelor tale.

Un articol de Ioana I.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.