Setari Cookie-uri

Gene pentru ochi de neuitat

Fiecare femeie si-a dorit macar o data in viata sa aiba acele gene lungi si dese care par sa invaluie ochiul in mister. Oare de cate ori nu te-ai gandit cat de cruda a fost mama natura cand a impartit astfel de gene unui barbat in timp ce tie ti-a dat o pereche de gene ce nu pot fi scoase in lume fara rimel?

3. Cand vine momentul machiajului tine minte urmatoarele lucruri. Daca intentionezi sa folosesti un aparat pentru intors genele atunci e obligatoriu sa il folosesti inainte de aplicarea acestuia. In caz contrar risti sa le rupi sau sa le smulgi. Curbeaza-ti usor genele cu aparatul iar apoi aplica un strat de rimel.

Cand aplici rimelul directioneaza genele din partea central in sus, cele din coltul exterior spre tample iar cele din coltul interior spre baza nasului.

4. Te poti folosi si de alte ajutoare pentru a face genele sa para mai lungi si mai dese, si anume gene false. Retine totusi ca genele false nu sunt un produs pentru utilizare zilnica ci doar pentru ocazii.

Poti opta pentru gene false care sa iti dubleze intreaga linie a genelor naturale sau pentru gene individuale pe care le aplici din loc in loc. Expertii recomanda folosirea genelor individuale deoarece arata mai natural.

Spre exemplu, poti pune un fascicul de 3-4 fire false in colturile externe ale ochiului. Inainte de a le aplica ai grija sa le scurtezi daca sunt foarte lungi. Le poti taia la dimensiuni putin diferite. Foloseste-te de o penseta pentru a le pune cu usurinta iar apoi aplica rimelul ca de obicei.

Pentru a lipi genele false foloseste intotdeauna un lipici special pentru asta. Cand vine timpul sa le dai jos, indeparteaza-le cu multe grija si rabdare pentru a nu smulge genele naturale.

5. Dupa cum probabil ai observat, de multe ori rimelul se aduna pe gene la aplicare dandu-le un aspect inestetic. Pentru ca genele sa arate frumos dupa aplicare ai grija ca periuta sa nu fie incarcata cu rimel. Pentru a indeparta cantitatea in plus sterge periuta de un servetel. Uita-te un sus si aplica rimelul de la radacina spre varfuri miscand periuta in zig-zag, ca si cum ti-ar tremura mana, pentru a face genele sa para mai groase si pentru a le separa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.