Setari Cookie-uri

Florentina Opris: Folositi-va de influenta lunii in beneficiul sanatatii!

Ca intotdeauna, dorinta mea este sa vin in sprijinul vostru cu sfaturi cat mai utile pentru a va mentine in forma. Va recomand sa luati in considerare fazele lunii si sa urmati cativa pasi simpli, dar foarte eficienti , spune realizatoarea emisiunii de la Prima TV, Sport, dieta si o vedeta

"Detoxifierea este o modalitate simpla de a va mentine sanatatea, frumusetea si starea de bine. Astfel se elimina eventualele acumulari de toxine si scapati de kilogramele in plus, dar si de starile de oboseala".

"Acum, in perioada 27 iulie-10 august, este timpul ideal pentru a incepe o cura de detoxifiere. Daca in alta perioada a lunii, cu aceleasi eforturi, scapam de 50% din toxine, in aceasta perioada proportia poate ajunge la 80%. De asemenea, procesul de slabire poate fi mult mai rapid. "

"Introducerea vegetalelor in meniul zilnic (castraveti, ardei, varza, dovlecel) si fructe (prune, pepene verde si galben), consumate ca atare la o masa separata, cereale integrale, orez- toate acestea purifica sangele, ajuta la eliminarea toxinelor si la "spalarea" rinichilor. Rezultatele nu vor intarzia sa apara !"














Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si platforma de video sharing MyVideo.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.