Setari Cookie-uri

Cum au slabit vedetele

Surplusul de greutate reprezinta o problema pentru vedetele care au adus pe lume bebelusii mult doriti. Admirate, pe de o parte, pentru talentul lor, iar pe de alta parte pentru faptul ca reprezinta modele de frumusete la care ne raportam, cateva mamici celebre au reusit sa redevina aceleasi prezente suple de dinainte de nastere

Surplusul de greutate reprezinta o problema pentru vedetele care au adus pe lume bebelusii mult doriti. Admirate, pe de o parte, pentru talentul lor, iar pe de alta parte pentru faptul ca reprezinta modele de frumusete la care ne raportam, cateva mamici celebre au reusit sa redevina aceleasi prezente suple de dinainte de nastere.

Revista Superbebe din luna septembrie ne dezvaluie secretul lor:

Dieta lui Kate Winslet

Kate Winslet a luat in greutate aproape 25 de kilograme in timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil, Joe. Ea a reusit sa scape destul de repede de acest surplus urmand o dieta orientala fara carne rosie, lapte si rosii, dar consumand carne de pui, cartofi, salata si unt.

Dieta lui Kate Hudson

Frumoasa si talenta fiica a celebrei Goldie Hawn, a scapat de kilogramele in plus cu o dieta ce ii permitea maxim 1500 de calorii pe zi si facand cate trei ore de exerctii fizice in fiecare zi. De asemenea, spune actrita, faptul ca si-a alaptat bebelusul a ajutat-o considerabil.

Dieta lui Elizabeth Hurley

In varsta de 39 de ani, Liz Hurley a scapat de kilogramele post natale in numai 3 luni, "supravietuind" unei diete bazate pe orez brun, prajituri din cereale si rasol de peste. Dieta a fost asociata cu cate doua sedinte saptamanale de exercitii fizice, gandite special de instructorul ei personal.

Dieta lui Gwyneth Paltrow

La o luna dupa ce a dat nastere unei fetite superbe, Gwyneth Paltrow, in varsta de 31 de ani a putut fi zarita intr-o pereche de jeansi care ii scoteau in evidenta o silueta foarte zvelta. Se spune ca minunea se datoreaza practicii yoga sau dietelor, dar adevaratul secret pare sa fie altul: un fel de pantaloni scurti, gen sort, pe care ii pui pe tine si care te strang ingrozitor, dar care au un efect extraordinar.

Dieta lui Heidi Klum

Celebrul fotomodel Heidi Klum, in varsta de 31 de ani a petrecut doar cateva ore departe de fiul ei, Leni, in primele luni de viata ale acestuia deoarece a dorit sa alapteze. Putinul timp ramas, departe de puiul ei, a fost insa suficient pentru cele aproape 60 de minute zilnice de excercitii fizice, care, pe langa o dieta, bazata pe proteine si fara grasimi, au ajutat-o sa dea jos 13 kg.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.