Setari Cookie-uri

Cum au slabit vedetele

Surplusul de greutate reprezinta o problema pentru vedetele care au adus pe lume bebelusii mult doriti. Admirate, pe de o parte, pentru talentul lor, iar pe de alta parte pentru faptul ca reprezinta modele de frumusete la care ne raportam, cateva mamici celebre au reusit sa redevina aceleasi prezente suple de dinainte de nastere

Dieta lui Denise Richards

Actrita Denise Richards a inceput sa faca exercitii fizice la sase saptamani dupa ce a nascut-o pe fetita ei, Sam, facand saptamanal 4 ore de fitness. Cu siguranta ca eforturile lui Denise au dat rezultatele asteptate si ca are de ce sa fie mandra, avand in vedere ca a facut un pictorial Playboy, la numai cinci luni dupa nastere.

Dieta lui Kate Moss

Supermodelul de 31 de ani, Kate Moss, a revenit la vechea ei silueta, recunoscuta pentru supletea, uneori controversata, la numai cateva luni dupa ce a nascut. Acest lucru a fost posibil gratie unei unei diete cu cat mai putine calorii si fara conservanti si a unui regim moderat de exercitii fizice, special conceput de un doctor naturist. Apropiatii ei spun ca in aceasta perioada de refacere a "rontait" foarte mult sushi, care nu contine grasimi si este sarac in calorii.

Sursa: revista Superbebe
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.