Setari Cookie-uri

Castiga o silueta de frantuzoaica!

Kudika si Gerble te invita la concurs! Poti castiga unul din cele 10 premii delicioase si dietetice oferite de Gerble daca ne dezvalui secretul siluetei tale.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a castiga unul din cele 10 premii, trebuie sa ne trimiti un email pe adresa office@kudika.ro pana Joi, 31 iulie 2008, in care sa ne spui cum iti mentii silueta. Da-ne un indiciu si noi te premiem! Cele mai bune 10 sfaturi de mentinerea a siluetei vor fi premiate cu deliciosii biscuiti dietetici.

Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modul in care pot intra in posesia premiului.

Despre biscuitii “The French Dietetic Secret”

Gerble, marca cu traditie de peste 30 de ani in Franta, a fost recent votata de frantuzoaice drept marca preferata de dietetice.

Acum Gerble dezvaluie si in Romania, la raioanele biscuiti/dietetice din marile lanturi de supermarket, secretul dietei franceze printr-o selectie rafinata de biscuiti dietetici, din ingrediente 100% naturale, fara conservanti sau coloranti, cu continut scazut de zahar, sare si grasimi. Biscuitii sunt fabricati exclusiv din faina netratata in timpul prelucrarii. Pentru un plus de vitalitate biscuitii sunt imbogatiti cu Magneziu – esential pentru sistemul nervos si muscular, Vitaminele B1, PP – pentru o inima si un sistem digestiv sanatoase si E – vitamina cu puternice proprietati anti-oxidante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.