Setari Cookie-uri

Mananci Cat Poti, Slabesti Cat Vrei!

Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti, brusc, terminat. De foame, de oboseala, de nervi. Si te reapuci usor, usor de mancat. Asimilezi orice, te ingrasi la loc si te intorci in casuta-start Sunt prea gras si nu pot face nimic. In volumul Mananci cat poti, slabesti cat vrei!, Raluca Badulescu va recomanda un stil nou de viata, care, in mod sigur, va va duce la o constanta si sigura scadere in greutate.

Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar… la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti, brusc, terminat. De foame, de oboseala, de nervi. Si te reapuci usor, usor de mancat. Asimilezi orice, te ingrasi la loc si te intorci in casuta-start “Sunt prea gras si nu pot face nimic.”

In volumul Mananci cat poti, slabesti cat vrei!, Raluca Badulescu va recomanda un stil nou de viata, care, in mod sigur, va va duce la o constanta si sigura scadere in greutate.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.