Setari Cookie-uri

Tu ce mananci la pranz?

50% dintre respondenti prefera mancarea gatita acasa pentru masa de pranz servita la birou

Aproximativ 70% dintre respondentii care iau pranzul la birou servesc un singur fel de mancare. Legumele si fructele sunt prezente in meniul de pranz al respondentilor care iau masa la birou, 60% dintre acestia declarand ca le consuma de doua-trei ori pe saptamana.

“E important ca masa de pranz sa fie servita la aceeasi ora in fiecare zi. Acest lucru contribuie la mentinerea unui ritm constant pentru organism. Studiul arata faptul ca 60% dintre respondenti tin cont de acest aspect. Cei care intampina greutati in a stabili un program de masa consecvent pot trece pranzul in calendar ca pe orice alta intalnire pe care o au programata pentru ziua respectiva. Pentru a separa activitatile de lucru de momentul pranzului, masa nu trebuie servita pe birou. Astfel, veti evita tentatia de a verifica e-mail-uri, de a raspunde la telefon sau de a naviga pe site-uri. E important sa privim pranzul ca pe un moment de relaxare si detasare”, declara Elena Casapu, nutritionist Maggi.

Intrebati ce vedeta ar prefera sa le pregateasca masa de pranz, 77% dintre participantii la studiu aleg sa fie rasfatati de un bucatar faimos. In topul preferintelor respondentilor se afla insa si vedete precum Jennifer Aniston si Jerry Seinfield.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.