Setari Cookie-uri

Tendintele in coafuri pentru sezonul 2010-2011

Parul a fost si va ramane intotdeauna accesoriul de pret al femeii deoarece nu doar ca infrumuseteaza, ci si pune in valoare o femeie prin feminitate, senzualitate si eleganta.

Parul a fost si va ramane intotdeauna accesoriul de pret al femeii deoarece nu doar ca infrumuseteaza, ci si pune in valoare o femeie prin feminitate, senzualitate si eleganta.

In ceea ce priveste trendurile in materie de coafuri din sezonul toamna/iarna 2010, faimosii designeri au dorit ca modelele de pe catwalk sa poarte coafuri destul de simple, insa care sa accentueze trasaturile si stilul feminin.

Iata trendurile in materie de coafuri pentru sezonul toamna iarna 2010-2011:

1. Coada de cal

Coafura coada de cal este o coafura foarte simpla, insa destul de eleganta. Desi este purtata de majoritatea femeilor, aceasta coafura reuseste sa uimeasca prin rafinament si originalitate.

Pentru un look natural, prinde parul cu un elastic la spate, iar daca doresti o coafura sofisticata, tapeaza parul, dupa care prinde-l intr-o coada. Ia o suvita de par si rasuceste-o in jurul elasticului pana cand acesta este complet acoperit. Prinde restul suvitei cu o agrafa in nuanta parului tau. Pentru fixare foloseste putin fixativ.

2. Carare pe mijloc

Pentru a putea purta parul cu carare pe mijloc trebuie sa ai forma fetei rotunda sau patrata. Acest tip de coafura nu este indicat pentru femeile cu fata ovala deoarece alungeste si mai mult forma fetei.

Poti purta parul desfacut pe spate, sau poti opta pentru un coc si carare pe mijloc. Pentru firele rebele foloseste putina ceara de par.

3. Parul tapat

Stilul anilor ’70 si-a facut simtita prezenta pe podiumurile de moda din aceasta perioada. Designerii au ales pentru manechine coafuri cu parul tapat, cat mai sofisticate si elegante.

Alege sa porti aceasta coafura la o tinuta glamour. Tapeaza parul de la radacina pana aproape de varfuri dupa care aranjeaza usor cu peria firele rebele. Iti poti face un coc simplu sau poti prinde parul intr-o coada lejera, lasand cateva suvite rebele.

4. Breton

Bretonul a fost si va ramane cea mai simpla modalitate de a schimba infatisarea.

Daca esti pasionata de acest tip de coafura, te poti considera o norocoasa deoarece in sezonul toamna-iarna 2010, bretonul poate fi purtat in mai multe feluri: des si acoperind sprancenele, intr-o parte, natural, deasupra sprancenelor, cu carare pe mijloc sau tuns putin in scari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.