Setari Cookie-uri

Cum arata machiajul toamnei? Specialistii ne prezinta tendintele!

Sezonul rece insemna de fiecare data tendinte interesante in materie de machiaj. Paleta de culori devine mai bogata, pentru a face fata vremii mohorate, iar contururile devin mai accentuate.

Sezonul rece insemna de fiecare data tendinte interesante in materie de machiaj. Paleta de culori devine mai bogata, pentru a face fata vremii mohorate, iar contururile devin mai accentuate.

• Tenul uniform & Sprancenele bine definite

La Chanel intalnim doua viziuni, ne explica specialistii GETT'S Salons: un machiaj curat, accentuat doar de un eyeliner argintiu, sau simpla pentru evidentiere a sprancenelor, dand modelelor un aer extrem de natural si nestudiat.

Credite foto: machiaj natural Shutterstock

Si in prezentarile Valentino regasim un ten curat, tonuri clasice de piersica, pentru un rezultat natural, aproape insesizabil.

Tot despre tenul perfect si accentuarea sprancenelor ne vorbeste si Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior: Chiar daca am fost sau nu inzestrate cu un ten perfect de la natura, putem sa imbunatatim aspectul pielii cu numeroase produse de machiaj; de exemplu, putem aplica o baza usor iluminatoare pentru a oferi pielii un look proaspat, luminos.

Citește și:

In acest sezon se vor purta in continuare sprancenele groase, naturale si bine definite. Pentru a obtine sprancene perfecte si in tendinte, poti folosi un creion sau un fard pentru sprancene; la final poti fixa firele de par cu ajutorului unei mascara special create pentru sprancene.

• Accentul pe ochi

In prezentarile DKNY vom regasi clasicul smokey eyes, reinventat, folosindu-se de nuante cremoase de albastru-plumburiu, ne explica specialistii GETT'S Salons. La Jason Wu intalnim machiaje care au pus accentul pe ochi, evidentiidu-le culoarea cu ajutorul fardurilor in culori complementare: mov pentru ochi verzi, gri si maro pentru ochi albastri.

credite foto: mascara Shutterstock

Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior adauga: Ca o noutate, sunt culorile metalice - nuantele de auriu si argintiu pe care le putem imbina armonios cu tuse de negru si astfel vom obtine un look potrivit pentru toamna. In continuare se poarta liniile grafice, in diverse culori: negru, maro, visiniu, indigo etc.

Citește și:

Mirela Vescan, make-up artist Rimmel, ne-a vorbit de „Twiggy inspired make-up”, machiajul grafic al anilor 60 in care accentul este pus pe ochi, prin subliniere conturului cu tus din abundenta si extensii de gene.
De altfel, in prezentarile JP Gautier intalnim tus din abundenta, aplicat in stil Cleopatra pentru a da profunzime privirii si a mari ochii, dar si gene false somptuoase „asortate” buze nude.

• Buze colorate

Machiajul Twiggy cu buze nude constituie o exceptie. In aceasta toamna se poarta buzele perfect conturate sau din contra, buze colorate, dar cu un astect “patat”(fara a se urma conturul buzelor), spune si Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior. Se poarta efectul de degrade, iar paleta de culori porneste de la nuante de rosu : rosu corai, rosu inchis, bordeaux si nuante de violet, culoarea prunei, visina putreda etc.

Citește și:

Specialistii GETT'S Salons completeaza: La Dior gasim si in sezonul de toamna iarna tonurile aurii specifice verii, imbogatite cu buze burgundy si glitter.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.