Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase coafuri pentru primavara anului 2015

Fii in trend cu noua ta coafura din primavara anului 2015! Alege una dintre propunerile noastre si cu siguranta nu vei da gres!

Primavara anului 2015 ne pregateste cateva surprize frumoase in privinta tendintelor in materie de coafuri si aranjarea parului pentru un look cat mai in trend. Oferta este foarte variata astfel incat fiecare coafura se poate adapta pentru un look uimitor.

Cateva dintre ele au fost in topurile tendintelor si in acest an, cateva revin cu putere din anii trecuti, dar avem si noi surprize pe care va las sa le descoperiti singure.

Bucle boho-chic

foto: fata tanara, Shutterstock

Buclele boho-chic sunt una dintre cele mai lejere coafuri si foarte usor de realizat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici un pic de spuma pe parul umed si sa treci usor cu degetele prin par astfel incat forma lui sa se defineasca. Ciufuleste-l un pic pentru un aspect cat mai natural si coafura ta este gata.

Coada de cal

foto: coafura simpla, Shutterstock

O alta coafura foarte simpla, clasica si eleganta in acelasi timp este coada de cal. O poti adapta oricarei tinute si oricarui stil vestimentar pentru ca este foarte versatila si permite asocieri multiple. Prinde coada la baza gatului si ai grija ca parul sa fie perfect intins.

Citește și:

Impletituri lejere si speciale

foto: fata tanara, Shutterstock

Impletiturile se mentin in topul preferintelor si in primavara ce urmeaza. Fie ca sunt simple sau ceva mai complicate, ele constituie una dintre coafurile preferate ale designerilor din intreaga lume.
Pentru un look elegant alege o impletitura ceva mai speciala, iar pentru un look fresh si simplu, o impletitura simpla, chiar usor ciufulita.

Cocuri simple

foto: coc simplu, Shutterstock

Cocurile sunt probabil una dintre cele mai elegante coafuri si se preteaza in mod deosebit pentru o tinuta eleganta, clasica, business sau office. Descopera cea mai usoara metoda de a realiza un coc simplu si nu ezita sa o folosesti ori de cate ori vei avea nevoie.

Aspect umed

foto: par ud, Shutterstock

Acest trend a fost in varfurile topurilor acum cativa ani de zile si se pare ca revine si in primavara noului an. Ideal este ca parul tau sa arate ca si cum abia ai iesit din dus.

Citește și:

Bucle romantice

foto: coafura frumoasa, Shutterstock

Buclele romantice sunt coafura preferata de multe dintre noi atunci cand mergem la o intalnire, sau cand ne pregatim pentru o seara speciala, cand participam la un eveniment important, sau cand vrem sa ne simtim admirate. Se realizeaza foarte usor si se pot adapta mai multor stiluri vestimentare.

Accesorii inedite

foto: coafura romantica, Shutterstock

Anul acesta aduce in atentie accesoriile de par inedite. De la flori naturale, pana la pene colorate, agrafe speciale si bentite deosebite. Nu ezita sa le porti si sa le asortezi in functie de tinuta.

Foto prima pagina: coafura frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.