Setari Cookie-uri

Coafuri de Revelion: Cum sa arati spectaculos in noaptea dintre ani?

Alege una dintre aceste coafuri pentru petrecerea de Revelion si vei arata fabulos!

In noaptea de Revelion incercam in fiecare an sa aratam cat mai bine. Tinuta ne-o pregatim din timp, accesoriile la fel, pantofiorii asortati si suntem gata de petrecere.

Stai! Ai uitat ceva! Cum ramane cu manichiura si coafura pentru petrecerea ce are loc la trecerea dintre ani? Ei bine, am pregatit un material care sa te inspire si sa tea jute sa iti realizezi cea mai frumoasa coafura pentru seara de Revelion.

Nu uita ca trebuie sa arati absolut impecabil si sa fii stralucitoare din cap pana’n picioare. Doar asa o sa ai noroc din plin in noul an!

Accesorii stralucitoare

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Anul acesta, tendintele pentru coafurile de revelion sunt dintre cele mai variate. Pe primul loc in topul preferintelor se afla coafurile cu detalii stralucitoare. Fie ca este vorba de accesorii inedite, bentite, cordelute, diademe sau orice altceva ce adauga stralucire tinutei, cu siguranta nu vei da gres.
Opteaza si tu pentru o astfel de coafura si nu uita sa zambesti tot timpul. Zambetul este cel mai frumos accesouriu al tau.

Citește și:

Impletituri sofisticate

foto: par impletit, Shutterstock

Credeai ca valul impletiturilor a trecut? In noaptea de revelion poti apela la o impletitura spectaculoasa care sa iti puna in evidenta tinuta si sa fii o aparitie impresionanta.

Bucle lejere

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

O coafura lejera, poate un pic ciufulita si cu un aer usor neglijent,buclele ne ofera un plus de stil si rafinament ori de cate ori apelam la ele. Daca tinuta ta este cu totul deosebita, si coafura trebuie sa fie pe masura.

Volum impresionant

foto: par frumos, Shutterstock

In noaptea de revelion totul este posibil atunci cand vine vorba de coafuri. Alege de aceasta data sa oferi un volum impresionant parului tau, iar tu sa ai un look de milioane. Cu mult fixativ, un pieptan pentru tapat si un pic de indemanare, coafura de revelion este gata.

Coc suspendat

Citește și:

foto: coc, Shutterstock

Poate ca suna un pic ciudat, insa nu am gasit o alta denumire care sa redea intocmai acest stil de coafura. Este un coc ce ofera inaltime daca tocurile nu sunt cele mai bune prietene ale tale sau daca inaltimea nu este tocmai punctul tau forte. In plus, aceasta coafura va oferi un plus de eleganta si stil tinutei tale.

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.