Setari Cookie-uri

Beauty 2015: Top 5 tendinte IN & OUT

Noile tendinte in frumusete se orienteaza foarte mult catre aspectul natural, doar un pic stilizat, ce niciodata nu da gres.

Frumusetea naturala a fost mereu un trend pe care nu foarte multe dintre noi au reusit sa il adopte intru totul, dar el si-a pastrat constanta pana anul acesta cand se pare ca urca in varful topurilor si ocupa prima pozitie.

Bineinteles ca trendurile se vor schimba ca de fiecare data pe parcursul anului, insa noi vi le prezentam pe cele care vor ramane pe primele pozitii, cele mai importante si mai frumoase. Tendintele in materie de frumusete se indreapta vertiginos catre naturalete si catre stilul clasic ce niciodata nu da gres.

Top 5 tendinte in frumusete ale noului an!

foto: femeie cu flori, Shutterstock

1. Adio gene false, bun venit gene naturale

foto: machiaj puternic, Shutterstock

foto: machiaj natural, Shutterstock

Nu stiu voi ce parere aveti despre ele, insa mie nu mi-au placut niciodata si ma declar incantata sa observ ca pierd teren in fata celor naturale, doar usor atinse de o mascara de calitate ce ne pune privirea in evidenta.

Citește și:

Asadar, renuntati la genele artificiale, investiti intr-un rimel de calitate si ochii va vor straluci de bucurie.

2. Buzele naturale iau locul celor puternic conturate

foto: machiaj, Shutterstock

foto: femeie naturala, Shutterstock

Poate sunt eu demodata, sau usor atipica, dar buzele naturale mi se par de o frumusete incomensurabila fata de cele evidentiate chair si prin cea mai noua nuanta de ruj. Usor hidratate cu un balsam incolor, sau cu un gloss ce ofera doar un pic de stralucire, buzele naturale sunt vedetele machiajului in acest an.

3. Adio extensii de par, bun venit parului natural

foto: extensii de par, Shutterstock

foto: par natural, Shutterstock

Stiu ca toate visam la un par de ca al Ilenei Cosanzeana, insa daca apelam la nefericitele extensii lipsite de viata, nu o sa reusim sa atingem niciodata gradul ei de frumusete si de naturalete.
Slava domnului ca si acest trend este taiat de la radacina in noul an, fiind rapid inlocuit de catre tunsorile naturale si parul cu aspect ingrijit.

Citește și:

4. Unghiile scurte si naturale castiga in fata celor false sau acrilice

foto: unghii false, Shutterstock

foto: unghii naturale, Shutterstock

Trebuie sa recunosc ca imi placea sa admir unghiile cu gel, unghiile acrilice si orice alta forma de arta realizata pe unghii, dar nu am indraznit niciodata sa apelez la astfel de trucuri. Se pare ca anul acesta este anul cu care ma voi intelege cel mai bine in materie de frumusete, pentru ca si in ceea ce priveste manichiura, aceasta este una naturala, iar unghiile scurte sunt considerate a fi potrivite oricarui stil.

5. Bye-bye ombré, bun venit Balayage

foto: fata tanara, Shutterstock

foto: par luminos, Shutterstock

Daca este un trend in materie de frumusete care m-a cucerit anul trecut, este vorba despre stilul ombré. Dar cum era de asteptat, ce-i frumos se termina repede, asa ca este rapid inlocuit de catre stilul balayage, o tehnica ce ofera luminozitate parului intr-o abordare cat mai naturala.

Citește și:

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.