Setari Cookie-uri

Machiaj in tendinte: ce se poarta primavara asta?

Daca sezonul anterior a ignorat aproape complet mascara optand pentru buze in culori dramatice, primavara aceasta se concentreaza pe efectul sexy al ochilor bine definiti. Buzele si tenul vor ramane, prin contrast, intr-o paleta cat mai naturala.

Care sunt cele 5 produse pe care trebuie sa le ai?

Farduri albastre

Culorile electrice ale anilor ’80 au servit ca inspiratie pentru sezonul curent. Adu culoare primaverii tale si indrazneste sa aplici pe pleoape albastru fosforescent din abundenta, de la ultramarin la aqua si nuante mixte de turcoaz. Extrem de versatil, fardul albastru scoate in evidenta orice culoare a ochilor.
Pentru serile cand vrei sa stralucesti, adauga cateva paiete albastre in jurul pleoapelor si poarta o rochie neagra, simpla, pe corp.

fard albastru sidefat

Sursa foto: Pixabay

Gene extra-lungi

Nimic nu este mai misterios si senzual decat o privire definita perfect.
Este esential sa ai o mascara de calitate, rezistenta la apa, care sa iti dubleze volumul genelor. Asigura-te ca il aplici din abundenta atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare. Dupa fiecare strat de rimel aplicat, foloseste o periuta pentru gene pentru a rasuci suplimentar varfurile.
Pentru un efect spectaculos si intens, tine peria de aplicare vertical si trece-o peste genele inferioare, de la interior catre exterior.

Citește și:

Sursa foto: Pixabay

Buze in culori nude

Cremul, bejul sau rozul pal prafuit se potrivesc perfect oricarei culori de piele si par.
Fiindca rujurile in aceste tonuri sunt atat de discrete, iti permit sa experimentezi in voie cu accesorii maximaliste. Poti purta mai multe bijuterii fara a crea un aspect supraincarcat: un colier voluminos, cercei supradimensionati sau bratari multiple.

Un creion de ochi colorat

Creionul-contur nu trebuie sa fie intotdeauna negru: incearca un gri, verde masliniu sau indigo.
Combina albastrul si verdele pe cele doua jumatati ale pleoapei, lasandu-le sa se suprapuna in centru pentru un efect tropical, sau alege un set de fard si creion contur albastru pentru diminetile cand nu ai timp sa lucrezi la un machiaj mai elaborat.

Fond de ten lucios

Nu este vremea fondurilor de ten mate. Pentru a completa expresia glam si intunecata a ochilor, aplica un fond de ten lucios, intr-un bej natural, care sporeste luminozitatea.

Citește și:

Combina machiajul cu piese vestimentare in negru, visiniu, verde sau albastru inchis pentru a crea o tinuta impecabila.

Sursa foto homepage: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.