Setari Cookie-uri

Culorile anului pentru manichiura

Fie ca e vorba de culori pastelate sau intense, de unghii monocrome sau pattern-uri complicate, tendintele lui 2016 au cu siguranta optiunea perfecta pentru stilul si personalitatea ta.

Culorile nude

Primavara asta, nuantele neutre (bejul, rozul pal sau perlat, albul vanilat) se poarta in formula lucioasa. Extrem de versatile, ele se adapteaza la orice lungime, pot fi combinate cu diverse culori inchise pentru un efect dinamic, si functioneaza cu multe tehnici de decorare.

Primavara asta sunt in trend modelele geometrice, in special dungile, create din combinatii de nuante nude si culori foarte inchise, mate.

Pentru o manichiura cu atitudine, aplica un contur negru in jurul cuticulelor atunci cand ai unghiile intr-un roz nude.

Sursa foto: vanityprojects/ Instagram

Culori intense

Revin la moda unghiile monocrome, lungi, in albastru, rosu, verde sau galben intens. Vedeta sezonului este insa albul stralucitor.

Este foarte populara tehnica Ombre, prin care se creaza degradeuri ale aceleiasi nuante de culori sau din culori diferite. Joaca-te cu culorile intense: le poti purta in dungi sau in degradeuri spectaculoase care creeaza efectul de volum, cum ar fi o trecere de la rosu Marsala la maro inchis. Sunt solutia perfecta de aduce culoare unei tinute monocrome.

Citește și:

Manichiura frantuzeasca

Colectiile de anul acesta au readus in trend manichiura frantuzeasca, insa nu asa cum o stiai. Acest stil clasic a fost reinterpretat, si iti permite sa fii mai creativa ca oricand: pentru un look provocator, incearca o culoare inchisa la varfuri (rosu, albastru sau verde) in loc de albul clasic, sau alege un french inversat care adauga tinutei tale o nota sofisticata si stylish.

Sursa foto: vanityprojects/ Instagram

Culori pastelate

Nuantele pastelate de albastru, magenta sau verde, aplicate in degradeuri impreuna cu o culoare nuda, sunt alegerea perfecta pentru primavara si vara, si acompaniaza perfect pattern-uri florale si croieli lejere.

Sursa foto: sohotrightnail/ Instagram

Culorile mate

In varianta mata, se poarta tot culorile inchise, in special negrul. Pentru a evita un look monoton, vopseste in negru mat doar doua sau trei unghii de la fiecare mana.

Citește și:

Sursa foto homepage: Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.