Setari Cookie-uri

Coafura a la Cameron Diaz

Coafurile vedetelor reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru femeile care vor sa arate diferit in fiecare zi. Chiar daca starurile sunt aranjate de o armata de stilisti, care muncesc ore intregi pentru ca ele sa afiseze o tinuta impecabila, coafurile pe care acestea le poarta sunt foarte usor de realizat si presupun doar putina indemanare si imaginatie.

3. Prinde parul

Pentru inceput, prinde parul cu un elastic simplu exact la baza gatului, putin in lateral, lasand doar cateva suvite libere (cele de la breton). Rasuceste-l intr-un coc astfel incat elasticul sa nu se mai vada si apoi fixeaza-l cu ajutorul unor agrafe intr-o nuanta apropiata de culoarea parului tau.

Foloseste pentru cateva secunde ondulatorul pe suvitele ramase libere iar, pentru finisare, aplica putin fixativ si un spray pentru stralucire.

4. Accesorizeaza coafura

Aceasta coafura poate fi realizata atat pentru zi, cat si pentru seara. Pentru zi, poti folosi cateva accesorii simple, precum clamute, agrafe colorate, panglicute, esarfe sau bentite.

Pentru seara ai nevoie de accesorii elegante , care sa iti scoata in evidenta coafura. Asadar, opteaza pentru o bentita (sau o agrafa mai mare) viu colorata, cu paiete, dantela, margelute, cu flori confectionate din material, cu pene sau cu pietre pretioase.

In continuare aveti un filmulet in care va sunt prezentati pasii necesari pentru obtinerea acestei coafuri. Enjoy!




Un articol de Amelia C


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.