Setari Cookie-uri

Culorile verii in materie de machiaj

Machiajul de vara pune accentul pe priviri seducatoare si un ten radiant, atins de razele soarelui. Testeaza-ti imaginatia si alege cele mai colorate farduri pentru un machiaj fresh in ton cu moda verii.

Machiajul de vara pune accentul pe priviri seducatoare si un ten radiant, atins de razele soarelui. Testeaza-ti imaginatia si alege cele mai colorate farduri pentru un machiaj fresh in ton cu moda verii. Pentru a-ti usura munca, am ales din multitudinea de culori, nuantele vedeta ale sezonului.

1. Turcoaz

Nici o alta culoare nu poate defini mai bine vacanta estivala decat turcoazul. Sofisticata si exotica este o combinatie dintre verde si albastru, regasindu-se de fiecare data intr-o varietate de nuante diferite. Declarata culoarea verii in materie de vestimentatie, turcoazul aduga o nota excentrica oricarei tinute. Datorita intensitatii sale, poate fi usor de adaptat si in machiaj, garantand acelasi efect extravagant. In plus, poate fi combinat si cu alte nuante mai calde.

Ziua opteaza pentru un machiaj cat mai simplu; turcoazul este o culoare puternica si va iesi foarte usor in evident. Seara, combina-l cu nuante la fel de intense dar mai deschise: galben, ciocolatiu, auriu.

Daca iti surade un astfel de machiaj dar inca nu ai gasit fardurile potrivite, iti venim in ajutor cu o propunere: farduri de pleoape Colour Rush Mono Special Effects de la Rimmel, pret 13.77 lei.

Prezente intr-o noua formula, cu efect glitter, iti pun la dispozitie nuante noi, vesele, ideale pentru vara, care vor atrage toate privirile.

2. Violet


O alta nuanta extravaganta care face furori de fiecare data in materie de machiaj. In plus, are avantaluj de a se potrivi cu orice culoare de ochi. Ca si turcoazul se combina cu nuante deschise, dar si cu tonuri inchise precum verde, gri sau maro-roscat pentru un machiaj special.

Asadar, daca iti doresti sa impresionezi, da tonul unui machiaj vibrant. Datorita efectului sau, violetul se utilizeaza deseori in machiajul tip smoky eyes. Fie ca optezi pentru un astfel de machiaj in timpul serii si ziua iti sbliniezi privirea printr-un simplu contur violet, nu ocoli aceasta culoare.

3. Auriu

Bronzul fin dobandit in timpul verii este pus in valoare cel mai bine de fardurile aurii, exotice. Daca vei utiliza pentru machiajul ochilor una dintre nuantele propuse mai sus, alege un blush auriu pentru pometi. In functie de culoarea tenului opteaza pentru un fard in tonuri auriu-pal, piersica sau brun-sidefat. Pentru un rezultat spectaculos alege un blush cu efect satinat sau unul tip crema. Excesul se indeparteaza usor cu o discheta demachianta sau cu ajutorul unei pudre pulbere cu efect de iluminare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.