Setari Cookie-uri

Culorile verii in materie de machiaj

Machiajul de vara pune accentul pe priviri seducatoare si un ten radiant, atins de razele soarelui. Testeaza-ti imaginatia si alege cele mai colorate farduri pentru un machiaj fresh in ton cu moda verii.

Propunere, fardurile minerale Blush Cheek Colour de la The body shop, pret 60 lei. Ofera tenului un aspect natural si stralucire.

4. Roz

Aceasta culoare pastelata nu putea lipsi din paleta cromatica a verii. Romantica si proaspata, ofera un aer fresh si stralucire chipului. Rozul este ideal pentru machiajul de zi, dar si pentru seara, fiind foarte usor de combinat. Datorita varietatii nuantelor: roz-bombon, fuchsia, roz pal sau lila, rozul se ragaseste atat sub forma de fard de pleoape, dar si sub forma de blush sau ruj.

Insa, inainte sa te machezi, gandeste-te ce doresti sa scoti in evidenta. Daca doresti sa-ti pui in valoare buzele utilizand un gloss roz, renunta la un blush in acealsi ton; astfel, machiajul va parea mult mai natural.

5. Rosu

Va fi intotdeauna la moda, datorita efectului sexy, provocator. Asadar, daca te-ai decis sa pui accent pe buze, alege rujul rosu-intens. Este important totusi de retinut ca, buzele rosii se asorteaza cu un machiaj discret, cat mai natural. De asemenea, atentie si la manichiura: uita de unghiile rosii cand porti ruj rosu pe buze. Un lac transparent este mult mai potrivit.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.