Setari Cookie-uri

Afla care sunt principalele tendintele in machiaj

In fiecare sezon, manechinele dau tonul noului trend in materie de make-up. In spatele look-ului perfect, lucrat cu o acuratete desavrasita stau maestrii in machiaj dar si designerii, care stabilesc paleta cromatica.

4. Accente dramatice

Sunt nelipsite din colectiile couture. John Galliano, Ghivency si Jean Paul Gautlier sunt doar cativa dintre designeriii care realizeaza adevarate spectacole pe scena printr-un machiaj exceptional. Accentele dramatice confera o nota spectaculoasa, extrem de rafinata. In functie de preferinte, poate capata un aspect teatral, gotic sau foarte senzual. Impotriva regulilor in make-up, in general machiajul dramatic permite evidentierea in acelasi timp a buzelor si a ochilor. Insa, ar fi de preferat sa fie realizat de un make-up artist profesionist.

Machiajul dramatic se potriveste persoanelor indraznete, care adora sa experimenteze. De asemenea, acest tip de make-up este sustinut si de o coafura pe masura. Sunt premise si accesoriile supradimensionate, care contureaza aspectul intens.

5. Buzele rosii, seducatoare

In timpul zilei buzele cuceresc prin eleganta si simplitate. Totusi, chiar si pentru aceste momente, stilistii utilizeaza o paleta cromatica bogata in nuante de roz, rosu corai sau violet. Accentuarea buzelor se realizeaza printr-o nuanta pasionala, mereu in tendinte: rosu aprins. Pentru un efect cat mai placut, se adopta un machiaj natural pentru ochi si ten, in nuante nude-bronze. Un singur strat de rimel negru este suficient pentru sublinierea privirii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.