Setari Cookie-uri

Au cu adevarat efect cremele pentru ochi?

Chiar apar imbunatatiri vizibile in ceea ce priveste folosirea cremelor pentru ochi? Recipientele cu aspecte care iti fura ochii si ingredientele preparate in masa sunt mai bune decat produsele naturiste sau decat mastile home made? Pretul conteaza in alegerea unei creme pentru ochi?

Sanatatea ochilor

Doctorul Johnson este de parere ca umflaturile de la ochi si cearcanele apar de la stres, alcool si cofeina. Pielea de sub ochi devine tot mai subtire odata cu trecerea timpului. Zona devine tot mai sensibila si are nevoie de protectie. Cea mai buna crema pentru riduri si pentru hidratare este crema cu colagen si elastina.

Chirurgia estetica subtiaza si mai mult pielea. Botox-ul, acizii si alte inventii nu sunt o solutie pe termen lung deoarece dupa cateva luni trebuie repetata operatiunea.

Este indicat sa fiti precaute si sa folositi din timp produse hidratante pentru zona de sub ochi, precum si creme cu factor de protectie.

Beneficiile cremelor pentru ochi

Aceste creme nu fac minuni, insa este foarte important sa includeti in machiajul de rutina si cremele de ochi. Astfel pielea nu se va mai usca si va fi mai hidratata. In plus, aceste creme protejeaza pielea de machiajul folosit in fiecare zi, de praf, ultraviolete si alti factori externi.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.