Setari Cookie-uri

In tendinte: machiajul toamnei

Sezonul de toamna aduce in atentie reinterpretarea nuantelor verii. Machiajul natural ramane in tendinte, insa cromatica devine mult mai versatila.

A model presents a creation by British designer Vivienne Westwood for her Fall-Winter 2009-2010 ready-to-wear collection show in Paris, on March 6, 2009. Photo by Mehdi Taamallah/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom Photo via Newscom 4. Grafic

Acest machiaj este ideal pentru serile in care vrei sa fii in centrul atentiei. Sofisticat si extravagant, iti va pune in evidenta trasaturile fetei, dar si creativitatea. Daca iti plac nuantele stridente, opteaza pentru culorile neon: albastru, galben, corai, verde crud sau violet, care se mentin in tendinte si in aceasta toamna. De asemenea, un nou tip de machiaj smokey eyes este caracteristic machiajului grafic. Un rol important il are conturul clar, architectural si formele ingenioase realizate prin machiaj.

Pe podium acest tip de make-up este des intalnit in prezentarile couture, asadar este mai potrivit pentru seara. Insa, poate fi adaptat si in timpul zilei, renuntand la culorile extravagante in favoarea unora mai calde. Machiajul grafic a fost remarcat in prezentarile semnate: Christian Dior, Cavalli, Vivienne Westwood si Missoni.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.