Setari Cookie-uri

5 coafuri pentru parul scurt

Se spune despre parul lung ca arata fabulous si evidentiaza cel mai bine feminitatea. Insa, este greu de intretinut si deseori, din lipsa de idei sau timp, ne rezumam la aceeasi banala coada de cal. Parul scurt, mai practic se poate dovedi o alegere mult mai inspirata; in plus intinereste chipul, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor.

Se spune despre parul lung ca arata fabulous si evidentiaza cel mai bine feminitatea. Insa, este greu de intretinut si deseori, din lipsa de idei sau timp, ne rezumam la aceeasi banala coada de cal. Parul scurt, mai practic se poate dovedi o alegere mult mai inspirata; in plus intinereste chipul, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor. Daca ti-e teama de o schimbare, urmeaza exemplul celor mai cunoscute vedete care au renuntat la pletele lungi, in favoarea unor coafuri mult mai indraznete, pline de stil.

LOS ANGELES, CA - JUNE 24: Singer Rihanna arrives at the 2008 BET Awards held at the Shrine Auditorium on June 24, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images) 1. Par scurt si breton franjurat


Rihanna este o artista care adora schimbarile radicale de look. Aceasta jongleaza cu diferite tunsori scurte, cat mai nonconformiste care-i pun in valoare trasaturile fetei. Daca optiunea ei in materie de hair style este si pentru tine o sursa de inspiratie, iti prezentam una dintre coafurile artistei, usor de realizat.

Secretul consta in bretonul asimetric dezordonat care atrage atentia asupra fetei. Pieptanat intr-o parte, se remarca datorita suvitelor de dimensiuni diferite care incadreaza fruntea. Aceasta coafura inveseleste orice tunsoare baieteasca, conferind optimism si prospetime. Usor de executat, se poate coafa pe parul usor umed, aplicand mici cantitati de spuma la radacina pentru un plus de volum. Bretonul se poate aranja cu varful degetelor, utilizand ceara de par sau fixativ la sfarsit.

28852, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Tuesday March 3 2009. **USA & UK USE ONLY** EXCLUSIVE: Supermodel Heidi Klum was appearing at The Grove's Victoria's Secret store in West Hollywood where she unveiled the Perfect One Bra . As a thank you to fans she posed for a polaroid picture with them. Heidi was seen getting her hair and make-up touched up. Photograph: ©Juan Soliz , PacificCoastNews.com ****** UK OFFICE: 131 557 7760/7761/7762 US OFFICE: 1 310 261 9676 2. Tunsoare bob
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.