Setari Cookie-uri

5 coafuri pentru parul scurt

Se spune despre parul lung ca arata fabulous si evidentiaza cel mai bine feminitatea. Insa, este greu de intretinut si deseori, din lipsa de idei sau timp, ne rezumam la aceeasi banala coada de cal. Parul scurt, mai practic se poate dovedi o alegere mult mai inspirata; in plus intinereste chipul, deoarece atrage atentia asupra trasaturilor.

Heidi Klum a renuntat la parul lung in favoarea unei coafuri mult mai practice. Fotomodelul de succes a optat pentru o tunsoare cu suvite filate in parti care se intretine mult mai usor. Ideala pentru o femeie urbana, mereu pe drumuri, aceasta coafura este usor de realizat acasa si nu necesita foarte multe produse de styling. Se face o carare pe mijloc, iar parul se intinde cu placa. Spre deosebire de celelalte coafuri, aceasta nu surprinde prin volum, dimpotriva parul trebuie sa pastreze un aspect cat mai natural.
Aceasta coafura sculpturala poate fi indulcita cu accente romantice datorita suvitelor filate. Acestea pot fi intoarse la exterior, ondulate sau tapate usor la radacina. Restul parului poate urma linii dezordonate.

NEW YORK - MARCH 11: Actress Charlize Theron attends the New York premiere of 'Sleepwalking' hosted by Cinema Society and Dior Beauty at the Tribeca Grand Hotel on March 11, 2007 in New York City. (Photo by Stephen Lovekin/Getty Images) 3. De inspiratie vintage

Charlize Theron este intotdeauna o aparitie incantatoare pe covorul rosu. Indiferent de eveniment, actrita suprinde prin eleganta si feminitate. Daca in materie de vestimentatie adora creatiile couture, in privinta coafurii, Charlize se inspira din stilul vintage. Actrita mizeaza deseori pe onduleuri lejere care-i confera un look deosebit, extrem de elegant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.