Setari Cookie-uri

(P) INOA, un nou stil de viata

In urma cu o saptamana, la o petrecere aniversara, m-am intalnit cu o mai veche prietena. Am avut o mare surpriza: prietena mea- impatimita a colorarii parului avea un par de o culoare superba,stralucitor, plin de vitalitate. Nu m-am putut abtine sa nu o intreb cu ce anume si-a colorat parul si daca s-a colorat acasa sau la salon, mai ales ca ea a incercat tot ce se putea i legat de acest subiect. Raspunsul ei a venit pe nerasuflate : La salon, cu INOA . apoi, fara sa imi mai lase timp sa o mai intreb altceva a inceput sa imi povesteasca experienta ei minunata de la salon, cu acest produs, fara de care nu va mai putea trai.

In urma cu o saptamana, la o petrecere aniversara, m-am intalnit cu o mai veche prietena. Am avut o mare surpriza: prietena mea- impatimita a colorarii parului – avea un par de o culoare superba, stralucitor, plin de vitalitate. Nu m-am putut abtine sa nu o intreb cu ce anume si-a colorat parul si daca s-a colorat acasa sau la salon, mai ales ca ea a incercat tot ce se putea i legat de acest subiect. Raspunsul ei a venit pe nerasuflate : « La salon, cu INOA» . apoi, fara sa imi mai lase timp sa o mai intreb altceva a inceput sa imi povesteasca experienta ei minunata de la salon, cu acest produs, fara de care nu va mai putea trai.

Sunt sigura ca si voi sunteti un pic curioase sa aflati despre acest nou produs, dupa ce veti citi despre ce este vorba – mai ales daca podoaba capilara, o importanta arma a seductiei in societatea noastra va este draga ca ochii din cap.
Kudika
28 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.