Setari Cookie-uri

Tie ce culoare de par ti se potriveste?

Parul reprezinta una dintre cele mai importante comori ale femeii si, de aceea, este foarte important sa aiba culoarea perfecta pentru a putea scoate in evidenta trasaturile feminine, asortandu-se perfect cu tenul si ascunzand defectele.

c) Parul rosu cu accente de albastru nu a fost niciodata un must have si este foarte rar folosit;
d) Nuantele de rosu se potrivesc cel mai bine persoanelor cu tenul palid, deschis la culoare, usor pistruiat;
e) Femeile cu pielea maslinie ar trebui sa foloseasca nuante inchise de rosu.
f) Mare atentie la vestimentatie! Daca optati pentru o nuanta de rosu, ar trebui ca imbracamintea sa fie simpla, fara culori puternice sau accesorii masive. Nu urmati exemplul Rihannei (pentru imagini intrati aici.

Celebritati care nu se tem de roscat: Rihanna, Isla Fisher, Julianne Moore, Milla Jovovich, Ashlee Simpson, Marcia Cross.

3. Brunetul

Brunetul este noua culoare must have. Dupa ce timp de cativa ani toate femeile doreau sa scape de negru in favoarea satenului, aceasta culoare a revenit si este dorita de majoritatea vedetelor si a designerilor pentru manechinele care le poarta creatiile pe catwalk.

Nuantele de ciocolatiu sunt foarte cautate in randul vedetelor de la Hollywood. Negrul abanos poate fi “imblanzit” prin adaugarea unor tonuri putin mai deschise: maro, ciocolatiu deschis, saten.

Celebritati care nu se tem de brunet: Megan Fox, Salma Hayek, Penelope Cruz, Angelina Jolie, Kim Kardashian, Nicole Scherzinger.

Un articol de Amelia C
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.