Setari Cookie-uri

5 farduri vedeta pentru machiajul toamnei

Machiajul pleoapelor este foarte important, definitoriu pentru o privire stralucitoare, captivanta. Asadar, conforme cu tendintele propuse de stilistii marilor case de moda, am selectat 5 farduri vedeta pentru aceasta toamna:

Machiajul pleoapelor este foarte important, definitoriu pentru o privire stralucitoare, captivanta. Asadar, conforme cu tendintele propuse de stilistii marilor case de moda, am selectat 5 farduri vedeta pentru aceasta toamna:

1. Violet

Este una dintre cele mai puternice culori in materie de make-up; simbolizeaza putere, lux si exuberanta. Gratie efectului desoebit, violetul a ramas culoarea preferata a makeup-artistilor si in acest sezon. Intalnit intr-o gama variata de nuante, de la purpuriu cu insertii fine de roscat, pana la violet inchis ultramarin, confera privirii extravaganta si un plus de mister.

Pentru machiajul de zi, fardul violet poate fi aplicat si in strat subtire, in tuse delicate de lila. Seara sau la evenimente speciale, violetul trasforma machiajul banal intr-unul cu totul deosebit, extrem de elegant. Aceasta culoare avantajeaza in mod deosebit ochii deschisi la culoare, fiind foarte utila si in realizarea machiajului smokey eyes.Trendul violet s-a remarcat si in prezentarile sezonului semnate Carolina Herrera, Christian Dior sau Marni; foto aici.

Recomandare: fard de pleoape trio Byzance Kiss de la L’Oreal, pret 46.29 lei.

2. Nude

Frumusetea naturala este de asmenea prezenta in tendintele sezonului. Fardurile in nuante nude raman in actualitate din sezonul trecut, noutatea fiind eyeliner-ul care mareste ochii si acorda o nota retro privirii. Machiajul nude al ochilor presupune utilizarea unor farduri calde in nuante pamantii, bej-aurii. In functie de preferinte, look-ul poate capata personalitate printr-un ruj rosu sau gene false bine definite.

Trendul nude in materie de make-up a fost observat in prezentarile semnate Devi Croell, Marc Jacobs, Philosophy si Giambattista Valli. Mai multe exemple de machiaj in nuante nude aici si aici.

Propunere: fard de pleoape Lumiere de la Peggy sage, pret 36 lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.