Setari Cookie-uri

5 farduri vedeta pentru machiajul toamnei

Machiajul pleoapelor este foarte important, definitoriu pentru o privire stralucitoare, captivanta. Asadar, conforme cu tendintele propuse de stilistii marilor case de moda, am selectat 5 farduri vedeta pentru aceasta toamna:


3.
Fardurile duo-color

Se poarta machiajele puternice, in nuante contrastante. Astfel, fardurile sidefate in doua culori sunt binevenite pentru un look fresh, plin de culoare. In general culorile complementare albastru-oranj, violet-verde, violet-portocaliu, confera privirii stralucire si extravaganta. Aceste sunt recomandate pentru machiajele sofisticate de seara.

Culorile intense sunt recomandate si in timpul zilei, atata timp cat respecta urmatoarele conditii: fardurile sidefate vor fi inlocuite cu unele mate si se vor aplica intr-un strat mult mai subtire.

Propunere: fard de pleoape The Body Shop, pret 52.50 lei.

4. Maro

O culoare versatila, care poate fi utilizata atat pentru un machiaj natural, cat si pentru unul sofisticat. Este o nuanta care se potriveste oricarei culori de ochi, punand cel mai bine in valoare trasaturile fetei. Mata sau sidefata, in combinatie cu auriu sau negru, maro este culoarea ideala pentru realizarea unui machiaj fumuriu. Maro se numara printre culorile simbolice anotimpului de toamna, fiind regasita intr-o gama variata de nuante: maro cenusiu cu irizatii aurii, brun sau maro-roscat.

Machiajul in tonuri maro a fost reinterpretat si de stilistii caselor de moda Brian Reyes, Alexander Wang, Ninna Ricci, Anna Sui sau Prada; pentru poze click aici.

5. Griul metalizat

O tendinta noua o reprezinta fardurile metalizate in nuante gri cu reflexii de argint, albastru si auriu. Acestea confera luminozitate privirii si ajuta la estomparea cearcanelor. Se poarta contrastul cald-rece intre culorile glaciale: alb-gri, argintiu-violet, verde. Incearca una din combinatiile propuse si vei obtine un look uimitor. Acest tip de machiaj nu este recomandat in timpul zilei. Fiind stralucitor, foarte intens, este numai bun pentru club. Pentru mai multe idei, inspira-te din machiajul propus de casele Diane von Frustenberg, Jason Wu, Chanel sau Rodarte; foto aici si aici.



Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.