Setari Cookie-uri

Practic: Coafuri si tunsori in tendinte

In materie de coafuri revin in trend buclele inspirate din anii 40, tunsorile scurte si suvitele rebele care adauga un plus de expresivitate si dinamism.

Majoritatea celebritatior au adoptat aceasta coafura la evenimente, demonstrand ca se impleteste perfect si cu o rochie glam de seara. Charlize Theron, Angelina Jolie sau Taylor Swift se numara printre vedetele care indragesc aceasta coafura. Pe podium, parul liber lung si ondulat s-a remarcat la designerii Anna Sui, Chloe sau Christian Dior; foto aici si aici.

In stil masculin

NEW YORK - FEBRUARY 18: Models walk the runway at the Calvin Klein Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at 205 West 39th Street on February 18, 2010 in New York, New York. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for IMG) Stilul androgin a devenit o tendinta si in coafura. Avantajul acestui trend este ca se poate adapta si parului lung, asadar nu este nevoie sa renunti la cositele lungi pentru a te coafa asa. Parul dat cu gel, strans la spate intr-un coc sau intr-o coada de cal confera o imagine plina de stil si eleganta. In plus, parul cu aspect umed este una dintre tendintele care se anunta a fi pe val si in sezonul primavara-vara 2011. O combinatie foarte potrivita pentru acest look ar fi machiajul natural care accentueaza privirea.

Confera un plus de feminitate adaugand si o pereche de cercei lungi. Tinuta poate sa urmeze linia masculina, subliniind astfel stilul androgin. Casele de moda Calvin Klein, Gucci, Max Marra, Bottega Veneta si Givenchy se numara printre cele care au promovat aceasta coafura pe podium; pentru foto, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.