Setari Cookie-uri

Practic: Coafuri si tunsori in tendinte

In materie de coafuri revin in trend buclele inspirate din anii 40, tunsorile scurte si suvitele rebele care adauga un plus de expresivitate si dinamism.

Cocul texturat

Cocul este una dintre coafurile mereu la moda, nelipsita de pe podiumul international indiferent de anotimp. Reinventata de designeri, stilizata cu ajutorul accesoriilor, aceasta coafura creeaza intotdeauna un look de senzatie, romantic, ultra feminin. Tinand cont de propunerile caselor de moda Donna Karan, Missoni, Karl Lagerfeld sau Carolina Herrera, toamna aceasta dar si in vara viitoare, va fi la moda cocul texturat format din suvite rasucite neglijent, prinse la interior cu agrafe; foto aici.

Aceasta coafura poate capata usor un aer glam, gratie accesoriilor. Pentru un efect deosebit, prinde in par agrafe fantezie sau flori din material textil, care-ti vor conferi un aer special, rafinat si elegant.

Par rebel, de inspiratie rock


Look-ul neglijent de inspiratie rock a facut furori pe podium, dar si in randul actritelor de la Hollywood. Acesta se caracterizeaza prin amestecul de elemente feminine si accente rebele obtinute cu ajutorul produselor de styling. Insa, farmecul acestei coafuri sta in naturalete, asadar nu se utilizeaza produse in exces. Potrivita atat parului lung cat si celui de lungime medie, se realizeaza in doar cateva minute.

Dupa baie, parul se usuca stand cu capul in jos, pentru a obtine cat mai mult volum. Apoi se aplica o spuma pentru modelare la radacina, cand parul este aproape uscat. Pentru a sublinia look-ul rebel, ciufulit, tapeaza cateva suvite laterale si bretonul; foto aici si aici.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.