Setari Cookie-uri

4 Tendinte in machiaj

Sezonul acesta vine cu propuneri tentante de machiaj, menite sa impace cat mai multe gusturi. Machiajul natural este reinterpretat in ton cu cerintele anotimpului rece si pentru serile deosebite, tendintele aduc in atentie noi elemente extravagante, culori puternice si accente care nu vor trece neobservate.

Rujul rosul a fost intotdeauna culoarea favorita a makeup-artistilor, elementul cheie utilizat pentru un machiaj de efect. Insa, pentru acest sezon in look-ul manechinelor s-au remarcat tonuri cat mai variate de rosu, mai pale sau mai intense, adaptate in functie de vestimentatie si stil; click aici pentru fotografii. Asadar, confera o nota sexy buzelor cu un gloss transparent cu tente trandafirii sau utilizand un ruj cremos portocaliu. Daca optezi pentru un aspect natural, evita conturul puternic.

4. Drama Queen

Aceasta tendinta ilustreaza un machiaj de petrecere, sofisticat, ideal pentru Craciun sau noaptea dintre ani. In realizarea acestuia utilizeaza farduri inchise gri, negru-albastrui sau violet, usor sidefate. Pentru a face trecerea catre efectul smokey combina-le cu farduri calde bej, gri-deschis sau roze. Machiajul in stil “drama queen” este foarte puternic si pune in valoare ochii. In functie de preferinte si de fardurile alese, poate fi mai profund ori mai putin intens.

Designerii Chanel, Derek Lam, Roberto Cavalli si Diane von Frustenberg au ales in completarea creatiilor extravagante, machiaje in acelasi ton, pline de fantezie. Pentru mai multe idei, inspira-te din look-ul lor; galerie foto aici.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.