Sunt sigura ca v-ati convins deja de eficienta produselor Crest Whitestrips despre care v-am vorbit deja. Ei bine, iarna aceasta va puteti bucura de noile produse Crest Whitestrips 3D White care sunt mult mai rapide si eficiente cand vine vorba despre albirea dintilor.

Ce-ai spune daca anul acesta l-ai intampina pe Mos Craciun cu un zambet larg si foarte alb? Cadourile cred ca s-ar multiplica instant. Eh nu chiar, dar cu siguranta ti-ar placea niste dinti albi si stralucitori pe care sa-i asortezi cu tinuta ta impecabila pentru sarbatori.

Venim astazi cu o recomandare de care suntem siguri ca o sa fii pe deplin multumita: benzile pentru albirea dintilor Crest Whitestrips disponibile pe site-ul www.albirea-dintilor.com.

Aici gasesti o gama larga de produse profesionale recomandate de medicii stomatologi din intreaga lume, este un site ce iti ofera calitate, rapiditate in livrare (24 de ore prin curier rapid), astfel ca tu sa ai un zambet alb si stralucitor intr-un timp cat mai scurt.

Stim ca ai auzit multe despre tehnicile si produsele pentru albirea dintilor, dar Crest Whitestrips iti garanteaza ca smaltul dintilor tai nu va fi afectat in niciun fel, rezultatele sunt garantate sau iti primesti banii inapoi.

www.albirea-dintilor.com iti ofera un produs de calitate ce sta sub marca Procter & Gamble, are deja peste 10.000 de clienti multumiti si iti promite un zambet mai alb chiar din prima zi de folosire (garantat cu produsul Crest Whitestrips Professional Effects).

Crest Whitestrips sunt benzi de albire a dintilor destinate folosirii acasa. Formula unica iti va albi dintii in doar cateva zile, fara sa puna in pericol smaltul. Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi. Care este diferenta? Aceleasi rezultate la un pret mult mai mic. Crest Whitestrips apartine companiei Procter & Gamble S.U.A. Calitatea produsului este testata de timp (din 2001 pe piata S.U.A.)

Crest Whitestrips este cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs din Statele Unite si se poate gasi in exclusivitate pe www.albirea-dintilor.com.

Crest Whitestrips este un produs care se bucura deja de o popularitate foarte mare atat in America, cat si in Europa, cu nenumarate premii castigate in revistele de specialitate, dar si cele pentru femei (Cosmopolitan, MarieClaire, Femeia...), fiind cel mai vandut produs destinat albirii dintilor.

Oferta de sabatori!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna,www.albirea-dintilor.com vine cu o oferta speciala pentru cititoarele Kudika! Bucura-te de un zambet alb la toate petrecerile si evenimentele la care vei participa in aceasta perioada magica!

Daca inca nu ai gasit un cadou perfect cu ocazia Craciunului atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, kit-urile de albire a dintilor Crest Whitestrips sunt mai mult decat perfecte!

Pe www.albirea-dintilor.com gasesti produse profesionale pentru albirea dintilor cu preturi incepand de la 79 RON si diverse oferte de sarbatori de la brand-uri renumite in intreaga lume: Crest Whitestrips, Rembrandt, Aquafresh sau Listerine.













  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...