Setari Cookie-uri

Practic: arabic smokey eyes

Seducator si misterios, machiajul smokey eyes reintrepretat intr-o varianta orientala, confera un plus de rafinament privirii. Acesta presupune utilizarea unor culori deosebite si evidentierea ochilor prin intermediul unui contur perfect, fin si delicat.

Seducator si misterios, machiajul smokey eyes reintrepretat intr-o varianta orientala, confera un plus de rafinament privirii. Acesta presupune utilizarea unor culori deosebite si evidentierea ochilor prin intermediul unui contur perfect, fin si delicat.

Arabic smokey eyes este ideal pentru o petrecere sau o noapte in club. Pentru a nu-l estompa, asorteaza-l unei tinute simple, intr-o culoare inchisa. Cu un astfel de machjaj vei fi cu siguranta in atentia tuturor:

Pasul 1:

Tenul trebuie sa aiba un aspect natural si totodata stralucitor, radiant. Alege un fond de ten cu o textura luminoasa si intinde-l foarte bine. Mascheaza cearcanele si alte imperfectiuni cu un corector lichid mai deschis cu o nuanta decat fondul de ten. Pometii trebuie colorati cu un blush intr-o nuanta roz coral, stralucitoare. In cazul machiajului arabic accentul cade asupra privirii. Machiajul ochilor trebuie sa fie elaborat, asadar va fi realizat in mai multe straturi, cu foarte multa atentie si acuratete.

Pasul 2:

Aplica pe pleoape o baza formata dintr-un fard roz pastel. Confera un plus de stralucire aplicand doar pe mijlocul pleoapei mobile un alt fard sidefat, mai deschis cu doua nuante.

Creeaza umbre cu un fard gri pe care-l vei aplica in coltul exterior al ochiului. Cu o pensula speciala uniformizeaza bine fardurile aplicate inspre interior. Confera privirii un plus de dramatism, evidentiind si mai intens pleoapele. Utilizeaza un fard mai inchis distribuit uniform inspre exterior cu varful pensulei.

Imediat sub sprancene aplica un fard alb sidefat. Pleoapa inferioara va fi conturata utilizand o parte din produsele folosite anterior: fardul sidefat deschis si fardul gri. Cu un gel eye liner gri sidefat pigmenteaza discret pleoapa superioara pentru a-i oferi stralucire.

Pasul 3

Defineste machiajul cu un tus de ochi negru care va conferi expresivitate privirii. Contureaza pleoapa superioara incepand de la mijlocul ochiului catre coltul exterior. Prelungeste conturul cu o codita fina, usor curbata in sus. Din exterior porneste si conturul pleoapei inferioare. Machiajul trebuie sa aiba la final un aspect impecabil.

Urmareste mai jos clipul video pentru mai multe detalii:







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.