Setari Cookie-uri

Practic: Machiajul minimal iluminator

Util si natural, machiajul minimal iluminator este ideal in timpul zilei. Acesta defineste o femeie frumoasa, increzatoare in propriile forte, care stie sa isi sublineze atuurile.

Util si natural, machiajul minimal iluminator este ideal in timpul zilei. Acesta defineste o femeie frumoasa, increzatoare in propriile forte, care stie sa isi sublineze atuurile.

Evidentiaza foarte bine trasaturile fetei si se realizeaza in mai putin de 10 minute. Alte avantaje ale acestui tip de machiaj ar fi ca se asorteaza la orice tinuta, indiferent de culoare sau stil. In plus, machiajul minimal este o tendinta actuala abordata de majoritatea make-up artistilor.
Iata cum se realizeaza si care sunt pasii esentiali:

1. Aspectul natural

Aplica intai o crema hidratanta si insista in zonele cu pielea uscata. Adauga un plus de luminozitate fetei utilizand un baton corector lichid cu efect iluminator. Aplica-l pe cearcane, pe nas, inspre pometi si intinde-l foarte bine. Pentru un aspect cat mai natural estompeaza-l cu varfurile degetelor.

Curbeaza genele cu un clestisor special, fara sa exagerezi. Aplica rimelul cu miscari in zig-zag, dinspre radacina spre varf, directionand genele in sus.

Cand te machiezi natural, atrage atentia asupra ochilor. Asadar, foloseste mascara din abundenta si vei obtine gene cu volum maxim. Rimelul este un produs pentru infrumusetare indispensabil, care confera expresivitate si luminozitate privirii; profita de toate avantajele pe care ti le ofera.

2. Accentele subtile

Fardul de obraz este de asemenea important. Acesta accentueaza conturul fetei si defineste un look natural fara sa incarce tenul. Pentru un rezultat de efect, alege nuanta potrivita. In machiajul natural cele mai utilizate blush-uri sunt in tonuri trandafirii, roz-pastel, roz-piersica sau bej.

De aceasta data alege un blush roz-pastel luminos si aplica-l dinspre interior catre tample. Utilizeaza o pensula speciala, moale. Aceasta are rolul de a corecta, estompand delimitarile inestetice si de a intinde fardul in mod egal, cat mai uniform.

Pune in valoare frumusetea buzelor printr-un machiaj cat mai simplu. Acestea trebuie sa completeze infatisarea naturala, asadar opteaza pentru un ruj mat cu o textura cremoasa, aplicat fara contur.

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul de mai jos:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.