Setari Cookie-uri

Practic: Machiajul ochilor inspirat din Tron Legacy

Pentru machiajul actritelor din filmul “Tron Legacy”, make up artistii au dorit sa puna accentul pe ochi, oferindu-le expresivitate, mister si senzualitate.

Pentru machiajul actritelor din filmul “Tron Legacy”, make up artistii au dorit sa puna accentul pe ochi, oferindu-le expresivitate, mister si senzualitate.

Dupa rutina zilnica in ceea ce priveste machiajul (demachiere, curatare, hidratare, aplicarea bazei pentru machiaj si a fondului de ten) urmeaza machiajul ochilor.

Produsele de care ai nevoie pentru realizarea acestui tip de machiaj sunt: creion sau fard pentru sprancene, baza pentru machiaj, farduri in culori mate si puternice (portocaliu, galben, verde, negru, alb), creion dermatograf albastru, gene false, mascara neagra si verde.

Pasul 1: accentuarea sprancenelor

Foloseste un creion sau un fard intr-o nuanta asemanatoare cu cea a sprancenelor tale (este indicat ca persoanele cu parul inchis la culoare sa utilizeze un produs cu o nuanta mai deschisa, iar cele blonde natural unul cu o nuanta mai inchisa pentru un aspect cat mai simplu) si creioneaza sprancenele, trasand linii subtiri, fara a depasi conturul natural al acestora.

Pasul 2: aplicarea nuantelor de baza

Pentru ca fardul sa reziste mai mult pe pleoape, utilizeaza o baza pentru machiaj lichida si, dupa aplicare, asteapta cateva secunde pentru a se usca.

Primul fard care trebuie aplicat este cel portocaliu. Foloseste o pensula si intinde fardul intr-o linie la jumatatea pleoapei superioare, dinspre coltul interior al ochiului catre cel exterior, insistand in aceasta zona. Cu o pensula mai subtire, ia putin fard galben, si aplica-l in coltul exterior al ochiului.

Nuanta de verde se foloseste pe pleoapa inferioara, exact sub linia naturala a genelor. Utilizeaza apoi creionul dermatograf albastru in interiorul pleoapei, tragand usor de aceasta pentru o mai buna aplicare (mare atentie sa nu il bagi in ochi).

Pasul 3: aplicarea fardului negru

Pentru un aspect smookey, accentueaza coltul exterior al ochiului cu ajutorul unui creion dermatograf negru. Traseaza linii subtiri si mici de un milimetru sub zona genelor inferioare.

Pe pleoapa superioara intinde fardul negru cu ajutorul unei pensule subtiri pana in zona pliului ochiului. Evidentiaza ochii prin folosirea unui fard alb chiar sub sprancene si in coltul exterior al ochiului (o codita subtire).

Sfat: daca vrei sa uimesti prin nonconformist poti realiza mici cerculete din fard lichid cu sclipici pe pleoapa superioara.

La final aplica genele false si un strat de mascara neagra pe genele superioare si unul in nuante de verde pe genele inferioare.

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul de mai jos:



Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.